کنسرت محسن یگانه در روز اول جشنواره موسیقی فجر با 50 دقیقه تاخیر در تالار وزارت کشور برگزار شد

کنسرت محسن یگانه به سرپرستی عباس لطیفی در شرایطی برگزار شد که این خواننده پاپ، اولین کنسرت بزرگ خود را در تهران اجرا کرد. محسن یگانه در این برنامه از سازهایی چون درامز، کیبورد، گیتار بیس، گیتار الکتریک، گیتار اکوستیک، پرکاشن استفاده کرد، علاوه بر آن حضور پنج ساز زهی (ویولن) در این برنامه، اجرای محسن یگانه را از موسیقی‌های پاپ رایج متمایز کرد. نکته مهم در این باره تنظیم‌های خلوت آهنگ‌ها بود که با توجه به شرایط نامناسب تالار کشور برای صدابرداری، این کنسرت بدون هر گونه مشکل صدابرداری به پایان رسید.

از آنجایی که امسال بر خلاف دیگر سال‌ها، هر خواننده تنها یک بار به اجرای برنامه می‌پردازد، کنسرت محسن یگانه نیز با استقبال بسیار مردم همراه بود و با وجود آنکه برق سالن تا آخرین لحظه روشن بود و کوچک‌ترین حرکت در سالن باعث از بین رفتن تمرکز مخاطبان می‌شد، همراهی مردم تا آخرین لحظات با محسن یگانه ادامه داشت.

در این برنامه علاوه بر تک‌نوازی نوازندگان، محسن یگانه دو آهنگ «حیف بود» و «گیرم بازم بیای» را ضمن نواختن گیتار اجرا کرد. این در حالی بود که او در برنامه‌های خود، تنها به اجرای آهنگ‌های قدیمی پرداخت و آهنگ جدیدی را اجرا نکرد. لازم به ذکر است که آهنگ «اسکله» با وجود آنکه در لیست برنامه ذکر شده بود اجرا نشد که شاید دلیل آن را بتوان کمبود وقت دانست.

کنسرت محسن یگانه در لحظات پایانی 19 آذر ماه بدون هرگونه حاشیه‌ای به پایان رسید.

 

منبع: بدون منبع