ایسنا نوشت:
دبیر انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: افزایش سن ازدواج و تمایل به باروری در این سن از عوامل مهم افزایش شیوع ناباروری است. این در حالی است که بهترین سن باروری زنان بین 24 تا 26 سال است. در مردان سنین بالاتر هم به علت احتمال به وجود آمدن اختلالاتی در نطفه، کمی شانس باروری کاهش پیدا میکند.
دکتر محمدرضا نوروزی درباره درمان ناباروری افزود: تحقیقات در دنیا نشان دهنده آن است که برخی عوامل بر زندگی زن و شوهرها اثر میگذارد. یکی از آنها تمایل زوجها به دیرتر بچه دار شدن است. علاوه بر آن، عوامل محیطی نقش بسیار موثری در زمینه شیوع ناباروری دارند.
وی با اشاره به تاثیر عوامل شیمیایی بر باروری و ناباروری اظهار کرد: برخی مواد شیمیایی که در ساخت ظروفی مانند ماهی تابهها استفاده میشود به علاوه آلودگیهای محیطی مانند سولفاتها و سولفورها بر ناباروری اثرگذار است.
دبیر شورایعالی نظام پزشکی کشور درباره علل افزایش ناباروری در ادامه گفت: نتایج مطالعات جدیدی که در کنگره باروری و ناباروری در رم ارایه شد، نشان دهنده آن بود که ناباروری در دنیا در حال افزایش است. به طور عام شیوع ناباروری در دنیا حدود 15 درصد است اما این مورد در آمارهای مختلف، متفاوت است. به عنوان نمونه بر اساس آمارهای موجود در ایران، شیوع ناباروری بین 12 تا 18 درصد است. وی تاکید کرد: با توجه به افزایش شیوع ناباروری به نظر میرسد دقت و توجه به درمانهای جدید در حال افزایش است.
نوروزی در پایان درباره بیمه ناباروری گفت: متاسفانه علیرغم انجام اقدامات اولیه درباره بیمه ناباروری، این موضوع هنوز متوقف است و به سرانجامی برای زوجهای نابارور نرسیده است. این شرایط باعث شده جامعه پزشکان به عنوان ارایه دهندگان خدمت و بیماران به عنوان دریافت کنندگان خدمت مشکلات زیادی در زمینه درمان ناباروری داشته باشند.