شهر نوشت:

منیژه حکمت کارگردان و تهیه کننده از توقف فیلم «لالایی‌ها» در مرحله فیلمبرداری به دلیل مشکلات سرمایه‌گذاری خبر داد. وی در در این خصوص گفت: «مدت‌هاست که برای ادامه فیلمبرداری به دنبال سرمایه‌گذار هستم، اما متاسفانه این مشکل باعث تعطیلی فیلمبرداری گروه شده است.»

حکمت ادامه داد: «قسمت‌های مستند فیلم در ایران و افغانستان فیلمبرداری شده است. من معتقدم اگر مراحل فیلمبرداری آن به پایان برسد، فیلم با توجه به مضمونی که دارد بدون شک یکی از جهانی‌ترین فیلم‌ها درباره مادران خواهدشد.»

تهیه کننده «پوپک و مش ماشاالله» درباره اکران محدود فیلم‌ها در سینما افزود: «اصلا معنی و مفهوم «محدود» را در هنر متوجه نمی‌شوم! یک فیلم براساس تفکرات کارگردان ساخته می‌شود، پس چه محدودیتی باید برای اکران فیلمی که ساخته شده پیش بیاید؟ در همه دنیا سینما هنری بی‌حد و مرز است و محددیت برای اکران یک فیلم، تنها در یک شهر و یا سینما، منطقی ندارد.»

وی در ادامه گفت: «30سال از عمرم را صرف سینما کرده‌ام و سعی می‌کنم با احترامی که به این هنر قائلم اثر خودم را بسازم و ارائه دهم. امیدوارم مدیران سینما بدانند که چه می‌کنند. باید این شرایط فراهم شود تا همه کار کنیم. معتقدم مدیران باید با هنرمندان تعامل کنند و از هنر و تفکرات هنرمندان بهره ببرند.»

منبع: شهر