معاون امور عمرانی استاندار لرستان ضمن تسلیت به بازماندگان دختر جوان که روز گذشته بر اثر مشکل آسانسور در مسکن مهر فرهنگیان خرم‌آباد فوت کرد، گفت: متاسفانه بحث آسانسور در کشور و استان فاجعه بوده و شرایط اسفناکی دارد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، احمد مرادپور گفت : ۸۰ درصد آسانسورهای دستگاه‌های دولتی استان فاقد استانداردهای لازم هستند و باید برای رفع این مشکل چاره‌اندیشی شود.

مرادپور اضافه کرد: باید سازمان صمت، نظام مهندسی، استاندارد، انجمن شرکت‌های نصاب و واردکننده قطعات آسانسور جلسه بگذارند و واحدها را ملزم به رعایت ایمنی و استانداردسازی کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار لرستان گفت: امروز با اداره کل استاندارد برای بررسی جوانب اتفاق روز گذشته جلسه داریم.

هشدار به ادارات در خصوص آسانسورها

وی تاکید کرد: باید تمام تلاش‌مان را در خصوص استانداردسازی آسانسورها بکار بگیریم تا از وقوع چنین حوادثی جلوگیری شود و بدون شک از خطای دستگاه‌های مسئول به سادگی نمی‌گذریم.

مرادپور یادآور شد: بلندمرتبه سازی چند سالی است که در استان ما شروع شده و ساختمان‌هایی که آسانسور دارند ساکنان آنها باید شرایط استاندارد را رعایت کنند.

منبع: خبرآنلاین