روزنامه جوان نوشت: روز گذشته در مورد نامه اخیر جنبش عدالت‌خواه دانشجویی به رهبری، نقل قولی از یک عضو اسبق جامعه اسلامی عنوان شد که او در صفحه اینستاگرام خود از یک عضو شورای عدالت‌خواه دانشجویی نقل کرده بود که این نامه کار دبیر احمدی نژادی تشکل است.

نقل بدون نقد این عبارت در خبر دیروز روزنامه جوان باعث شد که برخی این نقل را منتسب به روزنامه جوان بدانند... لازم است تأکید کنیم خبر دروغ است و جوان چنین ادعایی نکرده است و صرفاً یک نقل قول بود که البته صحت آن مورد تأیید قرار نگرفت. شاید لازم بود در متن خبر دیروز نقل می‌شد که این ادعا مورد تأیید روزنامه جوان نیست. بررسی‌های روزنامه جوان نشان می‌دهد که دبیر تشکل مذکور برخلاف ادعای این نوشته اینستاگرامی، احمدی نژادی نیست و مواضع روشنی علیه جریان موسوم به بهاری‌ها دارد.

در همین حال روز گذشته جنبش عدالت‌خواه دانشجویی بیانیه‌ای منتشر کرد و در مورد نامه خود توضیحاتی ارائه داد. در بند اول به وارد بودن ایراد به ادبیات نامه و نیز برخی کوتاهی‌های تشکیلاتی در انتشار آن اذعان شده است: «بعد از بازخوردهای گرفته شده از نامه اخیر مجمع دانشجویان عدالت‌خواه دانشگاه تهران به این نتیجه رسیدیم که لحن نامه می‌توانست با ادبیاتی بهتر و شایسته‌تر نوشته شود، تا مورد سوء استفاده غرض ورزانه جریانات ضد عدالت و ضد انقلاب قرار نگیرد. البته ضمن بی‌تأثیر ندانستن برخی کوتاهی‌های فردی و تشکیلاتی این نکته را پذیرفته‌ایم که بهتر بود شیوه مناسب‌تری برای این امر انتخاب می‌شد.»

17302