او پس از دیدار با محمد علی آبادی که دوشنبه شب انجام شد در این باره گفت: «در جلسهای با رئیس سازمان تربیت بدنی دیدار کردم و در خصوص مسائل مختلف بحث و تبادل نظر شد. اخیراً از طریق شخصیتهای مختلف از من خواسته شده بود که برای راهیابی تیم ملی فوتبال به جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی وارد عمل شوم و برای سربلندی کشورم انجام وظیفه کنم. آرزوی قلبی من حضور مستقیم تیم ملی در این رقابتهاست.»
او از فشارهای سیاسی برای رساندنش به تیم ملی سخن میگوید. کاشانی که سال قبل همراه با قطبی قهرمانی لیگ برتر را بدست آورد معتقد است حضورش این بار هم میتواند باعث موفقیت تیم ملی شود اما این درحالی است که قطبی و او پس از جشن قهرمانی دیگر رابطهای با هم نداشتند و سرمربی تیم ملی بارها علیه کاشانی موضع گرفت. این البته همان کاری بود که عضو شورای شهر تهران هم درباره قطبی انجام داد.
این بار اما در آستانه انتخابات درحالی که کاشانی از حلقه همراهانش در آبادگران جهادی جدا افتاده است تلاشش برای بازگشت به ورزش در قبال حمایت از رئیسجمهور قوت گرفته و این حقیقت را هم آشکارا تأکید میکند: «با من تماسهای زیادی گرفته شده و به همین دلیل هم بود که با علیآبادی دیدار کردم. اصل موضوع کمک به تیم ملی و راهیابی به جام جهانی است. مسئلهای که قطعاً در عرصههای ملی و اجتماعی تأثیرات زیادی دارد و شادی میلیونها هوادار جوان در ایران اسلامی را به دنبال دارد. اینکه من در تیم ملی با چه سمتی فعالیت کنم، بستگی به نظر سازمان تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال برمیگردد.»
این اتفاق درحالی است که علی کفاشیان به شدت مخالف حضور کاشانی در تیم ملی است. او در واکنش به این خبر که کاشانی پس از دیدار با علیآبادی به تیم ملی میآید، میگوید: «از این موضوع اطلاعی ندارم، اما، بیتردید در زمینه تیم ملی، فدراسیون فوتبال و کمیته تیمهای ملی تصمیم گیرنده خواهند بود نه ارگان دیگر.»
کفاشیان درحالی حرف از استقلال فدراسیون میزند که کمتر از 2 روز قبل گفته شد سازمان ورزش برای بدست آوردن حمایت یک جناح پرقدرت اصولگرا قصد داشته تا دادکان را جایگزینش کند و دیروز هم کاشانی چنین ادعایی را مطرح کرده که لابیهای سیاسی او را به فوتبال نزدیک میکنند. اتفاقاتی که همگی مغایر با قوانین فوتبال هستند.