سفارت انگلستان در تهران روز چهارشنبه در بیانیه‌ای به «ادبیات» معاون اول آقای احمدی‌نژاد درباره مردم بریتانیا شدیدا اعتراض کرد.

سایت رادیو آمریکایی فردا نوشت: محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور ایران، روز دوشنبه در اظهاراتی «توهین‌آمیز» مردم بریتانیا و مسئولانش را «یک مشت خرفت» خواند.

به گزارش خبرگزاری فارس، آقای رحیمی که در سومین روز از اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور شرکت کرده بود به دولت بریتانیا به‌شدت تاخت و گفت: «نه آدم‌هایش آدم و نه مسئولانش مسئول هستند.»

معاون اول رئیس جمهور همچنین دیوید کامرون، نخست وزیر تازه بریتانیا، را «احمق‌تر» از گوردون براون، نخست وزیر پیشین این کشور، خواند.

سفارت انگلستان در تهران در واکنش به این اظهارات گفته‌های آقای رحیمی را «پوچ و نامعقول» خوانده و به او تذکر داده است که «این گونه اظهارات برای یک مقام عالی‌رتبه سیاسی نامناسب» است و در بیانیه اش ‌آمده است:‌ «اظهاراتی مشابه درباره مردم ایران... می‌توانست واکنش خشمگینانه مردم ایران را در داخل و خارج برانگیزد که البته بی‌تردید حق با مردم ایران بود.»

منبع: رادیوفردا