به گزارش فارس از اسلام آباد شایعات زیادی در محافل سیاسی و دیپلماتیک وجود دارد که از گفتوگوهای مقامات پاکستان و رژیمصهیونیستی در پشت درهای بسته و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی از سوی این کشور خبر میدهند.
بر اساس این گزارش، اگرچه وزارت خارجه پاکستان گزارشهایی مبنی بر به رسمیت شناختن رژیمصهیونیستی را به شدت رد کرده اما برخی منابع رسمی به خبرنگار فارس خبر دادهاند که یکی از سیاستمداران برجسته پاکستان که رهبر یکی از احزاب مذهبی هم هست، نقش حیاتی در گفتوگوهای بین پاکستان و رژیم اشغالگر قدس داشته است.
به گفته این منبع آگاه که به دلایل امنیتی خواست نامش فاش نشود، نشانههایی وجود دارد که پاکستان در آینده نزدیک دفتری را در تلآویو افتتاح خواهد کرد و این در حالی است که دو طرف طی یکسری مذاکرات پنهانی به دنبال بررسی احتمال برقراری مذاکرات مستقیم و در سطوح بالا هستند.
این گزارش میافزاید: مقامات پاکستان از جمله سیاستمداران متعلق به یکی از احزاب مذهبی، همچنان با مقامات رژیمصهیونیستی ارتباط دارند و اخیراً هم در پاریس و لندن مذاکراتی با نمایندگان این رژیم داشتهاند.
این در حالی است که سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در واکنش به این اخبار و ادعاهای مطرح شده در مورد قریبالوقوع بودن افتتاح دفتر این وزارتخانه در تلآویو، این گزارشها را بیاساس خواند و گفت: این ادعاها ذرهای هم حقیقت ندارند و هیچ تغییری در سیاستهای پاکستان بوجود نیامده و قرار هم نیست که تغییری در این سیاستها رخ دهد.
در سال 2005، "سیلوان شالوم " وزیر خارجه وقت رژیم صهیونیستی با "خورشید محمود قصوری " همتای پاکستانی خود در ترکیه دیدار کرد که این دیدار با اعتراضات شدید مردم پاکستان روبرو شد.
در سپتامبر سال 2006 میلادی نیز "پرویز مشرف " رئیسجمهور سابق پاکستان گفت که دولت این کشور بعد از آنکه یک کشور مستقل فلسطینی تشکیل شد، رژیم صهیونیستی را هم به رسمیت میشناسد. وی اظهار داشت: ما نمیتوانیم کاری کنیم که از دنیای اسلام دور شویم.
سال 2008 نیز دیدار پنهانی بین مشرف و وزیر جنگ رژیمصهیونیستی در پاریس انجام شد.
بر اساس این گزارش، پاکستان و رژیمصهیونیستی هیچگونه روابط دیپلماتیکی با هم ندارند اما مقامات آنها به ندرت با یکدیگر دیدار میکنند. این در حالی است که پرویز مشرف و ایهود باراک در ژانویه 2008، دیدار برنامهریزی شدهای را به مدت 20 دقیقه در پاریس داشتند.
روزنامه محلی "نوایی وقت " پاکستان نیز در گزارشی نوشته است: پاکستان یک مرکز موقت ارتباطی در تل آویو ایجاد کرده است و گفتوگوها برای ایجاد روابط مستقیم بین طرفین در جریان است.
نوایی وقت افزوده است: پاکستان از ارتباط با رژیم صهیونیستی دو هدف عمده را دنبال می کند، پاکستان از یک سو میخواهد با برقراری این ارتباط چهرهای معتدل از خود در جامعه جهانی ایجاد کند، از سوی دیگر دولت پاکستان درصدد است تا با برقراری روابط با اسرائیل به باشگاه تسلیحاتی که در حال حاضر متشکل از آمریکای اسرائیل و هند است، وارد شود.
این تلاشها در حالی صورت میگیرد که ملت پاکستان در تظاهراتهای مختلف با آتش زدن پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی خشم و انزجار خود را به این اقدام اعلام کردهاند.