به گزارش فارس:

یک فوق تخصص قرنیه چشم، گفت: در صورتی که لنزهای سخت در جهت توانایی اصلاح دید در بیمار مؤثر نباشند، پیوند قرنیه صورت خواهد گرفت.

حیدر سیاتیری تجویز عینک را نخستین راه برای درمان قوز قرنیه دانست و اظهار داشت: اگر در این وضعیت نزدیک بینی بیمار بدتر شد، استفاده از لنزهای تماسی برای اصلاح عیوبی که با عینک قابل اصلاح نیستند، ضروری دیده شود؛ در صورتی که لنزهای تماسی برای بیمار قابل تحمل نبود یا با لنز تماسی دید بیمار اصلاح نشد، در اینجا تکنیک‌های جراحی به کار می‌آید.

وی با بیان اینکه اصلاح دید با لنزهای تماسی مبتنی بر اصل خنثی کردن نامنظمی‌های قرنیه به وسیله لنز است، گفت: در نوع خفیف قوز قرنیه عینک یا لنز نرم ممکن است در بهبود وضعیت این بیماری کمک‌کننده باشد؛ با نازک شدن ، پیشرفت بیماری و تغییر شکل بیشتر قرنیه دیگر این درمان‌ها اثر مثبتی نخواهد داشت.

این فوق تخصص قرنیه چشم، استفاده از لنزهای سخت و دارای قابلیت نفوذ گاز را از دیگر راه‌های درمان قوزیه قرنیه دانست و افزود: در صورتی که لنزهای سخت در جهت توانایی اصلاح دید بیمار مؤثر نباشد، پیوند قرنیه صورت خواهد گرفت.

وی در ادامه این مطلب تأکید کرد: بیماران باید به این نکته توجه داشته باشند که بعد از پیوند قرنیه ممکن است برای دید بهتر به عینک یا لنز نیاز داشته باشد.

دانشیار علوم پزشکی تصریح کرد: در صورتی که بیمار مبتلا به قوز قرنیه قادر به تحمل لنزهای سخت نباشد و از طرفی به‌دلیل عوارضی که پیوند قرنیه ممکن است برای فرد به وجود آورد، از روش‌های جدید نظیر قرار دادن حلقه‌‌هایی نظیر "اینتاکز و فرارا " در قرنیه چشم استفاده می‌شود.

منبع: فارس