فیلم چینی «شهر زندگی و مرگ» که پارسال جایزه اصلی جشنواره سن سباستین را دریافت کرد در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، انقلاب و دفاع مقدس به نمایش درمی‌آید.

به گزارش خبرآنلاین، «شهر زندگی و مرگ» سومین ساخته لو چوان از سینماگران نسل ششم سینمای چین است. این فیلم برای نمایش در بخش مسابقه بین‌الملل یازدهمین جشنواره فیلم مقاومت، دفاع مقدس و انقلاب انتخاب شده است.

داستان «شهر زندگی و مرگ» سال 1937 اتفاق می‌افتد و درباره محاصره شهر نانجینگ چین توسط ارتش امپراتوری ژاپن است. این فیلم پارسال جایزه صدف طلایی بهترین فیلم پنجاه و هفتمین جشنواره فیلم سن‌سباستین در اسپانیا را از آن خود کرد و همچنین برنده جایزه بهترین فیلمبرداری شد.

«شهر زندگی و مرگ» در عین حال جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلمبرداری سومین دوره جوایز آسیا پاسیفیک و نیز جایزه بهترین کارگردانی جایزه سینمای آسیا را به دست آورده است.

یازدهمین جشنواره فیلم دفاع مقدس برای نخستین بار به صورت همزمان در هفت کشور نیز برگزار می‌شود.

منبع: خبرآنلاین