موسی الرضا ثروتی میگوید: وزرا فقط و فقط در صورتی می توانند از رئیس جمهور پیروی کنند که در جهت اجرای قانون باشد و مجلس تحمل بی‌قانونی از سوی احدی را ندارد.

حمید رضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش که خود زمانی نماینده مردم همدان در مجلس بوده، حالا خود را در برابر استیضاح نمایندگان این دوره از مجلس شورای اسلامی میبیند و باید خود را برای قانع کردن آنان آماده کند.

 زیر پا گذاشتن قانون اولویت استخدام حق‌التدریسی‌ها و آموزشیاران نهضت سواد آموزی، برگزاری آزمون استخدامی و حرف و حدیث هایی که پیرامون آن شکل گرفت و با وجود اعلام اسامی ذخیره‌ها هنوز هم ادامه دارد، ادغام دانشگاه جامع علمی ‌ـ‌ کاربردی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای، مساله بحث برانگیز و دنباله دار حذف کنکور که ذهن دانش آموزان و خانواده‌های زیادی را به خود مشغول کرده و چندین و چند مورد دیگر که به تجمع چندین باره معلمان مقابل مجلس شورای اسلامی هم کشیده شد، از جمله دلایلی است که موسی الرضا ثروتی، نماینده مردم بجنورد و عضو دو کمیسیون تلفیق و آموزش مجلس شورای اسلامی از آنها به عنوان مهمترین دلایل استیضاح وزیر آموزش و پرورش نام می برد.

این نماینده مجلس با بیان این که "استیضاح وزیر آموزش و پرورش را جدا دنبال می‌کنم" میگوید: من تصور می کنم که چون ایشان مدتها در اموزش و پرورش نبودند اطلاعی از وضعیت این وزارتخانه ندارند. وزیر باید در مقابل این اقدام ها پاسخگو باشد که به چه حقی این کار را انجام داده است، چون ایشان باید تابع قانون باشد نه شخص رئیس جمهور و وزرا فقط و فقط در صورتی می توانند از رئیس جمهور پیروی کنند که در جهت اجرای قانون باشد و مجلس تحمل بی قانونی از سوی احدی را ندارد.

ثروتی با اشاره به دلایلی که مجلسیها استیضاح حاجی بابایی را در دستور کار قرار داده‌اند میگوید: وقتی آقای حاجی بابایی به عنوان وزیر اموزش و پرورش انتخاب شد ما خیلی خوشحال شدیم چون ایشان از نمایندگان مجلس بود و امید داشتیم با توجه به مشکلات متعددی که این وزارتخانه با آن روبه رو است اقدامات مثبتی را انجام دهد اما چنین نشد و چندین کار انجام داد که ما را کاملا مایوس کرد.

مشروح این خبر را اینجا بخوانید.

منبع: خبرآنلاین