به گفته مدیر طرح مسکن مهر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ،در شهرهای زیر 25 هزارنفر مردم می توانند با آورده 7 تا 8 میلیون تومان صاحب خانه شوند.

براین اساس مردم ساکن در این شهرها با مراجعه به بنیاد مسکن می توانند با 8 میلیون تومان صاحب خانه ای با متراژ 80 الی 90 متر شوند البته این متراژ نیز در صورت توان مالی متقاضی می تواند تا بیش از 100 متر نیز افزایش یابد.

این در حالی است که نیکزاد وزیر مسکن پیش از این تاکید کرده بود مردم در شهرستان ها می توانند با 3 میلیون تومان و از طریق مسکن مهر خانه دار شوند.

براساس وعده نیکزاد علاوه بر وام 20 میلیونی مسکن مهر قرار بود آورده مردم 3 میلیون تومان باشد و 5 میلیون مابقی نیز از طریق وام اتحادیه ها و در قالب وام قرض الحسنه پرداخت شود.

براساس اعلام این وزیر در اواسط اردیبهشت ماه امسال ،در شهرستان ها سه میلیون تومان به صورت نقدی از متقاضیان دریافت می شود، پنج میلیون وام نیز از سوی اتحادیه و با همراهی یکی از صندوقهای قرض الحسنه داده می شود .

براساس اظهارات نیکزاد در انزمان ، وام 20 میلیونی قرض الحسنه مسکن با 192 هزار تومان قسط ماهیانه، فقط با چهار درصد کارمزد است که اقدامی بی سابقه بعد از 31 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی است. به این ترتیب، متقاضیان مسکن مهر شهرستان ها  با تسهیلاتی که اتحادیه به آنها می دهد، فقط با سه میلیون تومان صاحب مسکن می شوند.

این در حالی است که مدیر طرح مسکن مهر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تاکید دارد:آورده هر متقاضی برای خرید مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر باید 8 میلیون تومان باشد.ضمن آنکه این افزاد مستقیما باید به بنیاد مسکن مراجعه کنند و نهاد یا اتحادیه و تعاونی دیگری مسوول این امر نیست.

به گفته امید محمدی پروژه‌هایی که در متراژ 70 الی 80 متر ساخته می‌شود برای هر متر مربع 300 هزار تومان به انبوه سازان پرداخت می‌کنیم اما اگر هزینه‌هایی مانند هزینه اخذ پروانه، انشعابات، خدمات شهری و ...را در نظر بگیریم قیمت به متری 320 هزار تومان می‌رسد.

وی درباره اینکه در شهرهای زیر 25 هزار نفر، نظارت کافی بر روند ساخت و ساز مسکن مهر صورت می‌گیرد؟ تصریح کرد: ساخت و ساز در طرح مسکن مهر با سایر طرح‌ها متفاوت نیست و براساس قانون نظارت بر ساخت و سازهایی که در کشور انجام می‌شود برعهده وزارت مسکن و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی است و کلیه پروژه‌های که در قالب مسکن مهر در شهرهای کشور در حال اجراست پروانه ساختمانی دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در بنیاد مسکن نظارت روش خاصی دارد، تصریح کرد: در هر شهر دفتر و گروه نظارت وجود دارد که پروژه‌ها را مورد بازدید قرار می‌دهند و برای برخی پروژه‌ها ناظر مستقیم در محل اجرای پروژه در نظر گرفته‌ایم بنابراین علاوه بر نظارت سازمان نظام مهندسی، ما هم به عنوان ناظر عالی تمام پروژه را رصد می‌کنیم.

مدیر طرح مسکن مهر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه یکی از ویژگی‌های مسکن مهر که در شهرهای زیر 25 هزار نفر تغییر کرد، متراژ بود، اضافه کرد: ممکن است متراژ 75 متر الگوی مناسبی برای شهرهای بزرگ باشد اما در شهرهای زیر 25 هزار نفر این الگو 100 متر تعیین شد و در مسکن مهر ملکی هم در صورتی که مالک بتواند هزینه‌ها را تامین کند سقف متراژ برداشته شد.

مدیر طرح مسکن مهر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه طرح مسکن مهر باید امسال به نتیجه برسد، اظهار کرد: بنیاد مسکن در شعب سراسر کشور از متقاضیان ثبت نام می‌ کند و متقاضیان در شهرهای زیر 25 هزار نفر به غیر از بنیاد به جای دیگری مراجعه نکنند.

در عین حال با وجود آنکه وزیر مسکن بارها بر تحویل یک میلیون مسکن مهر در سالجاری به متقاضیان تاکید داشته است اما جدیدا مسوولان این وزارتخانه بر آماده شدن تنها 300 هزار مسکن مهر تا پایان امسال تاکید می کنندو در اینصورت امسال تنها 300 هزار نفر از متقاضیان خانه دار خواهند شد و دیگر افراد باید در انتظار افتتاح خانه هایی باشند که وعده اتمام ساخت آنها دراویل سال آینده داده شده است.

 

 

منبع: خبرآنلاین