سخنگوی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس تهران می گوید که خبر درگیری علی دایی و شیث رضایی پس از داربی کذب محض بوده و رضایی تنها به دلایل فنی اخراج شده است.

منصور بیک محمدلو این را می گوید و ادامه می دهد:«از این پس با تصمیم مدیریت و کادر فنی تیم، پس از هر بازی عملکرد بازیکنان ارزیابی می شود و با بازیکنانی که عملکردی ضعیف تر از انتظار کادر فنی داشته اند ، برخورد می شود.
بنا به تشخیص کادر فنی، شیث رضایی در دو دیدار اخیر پرسپولیس در برابر ملوان و استقلال عملکرد ضعیفی داشت و به این دلیل با نظر علی دایی به طور موقت از تیم اخراج شد.»
سخنگوی کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ادامه می دهد:« رضایی به مدت یک هفته و تا اعلام تصمیم کمیته انضباطی حق حضور در تمرینات را ندارد.»
وی در خصوص اینکه آیا اینگونه برخوردها باعث ایجاد تفرقه و بالا رفتن حاشیه ها در تیم نمی شود، گفت:« اظهار نظر در خصوص این مساله در حیطه وظایف من نیست و کمیته انضباطی بر اساس نظر کادر فنی در خصوص این بازیکن تصمیم گیری خواهد کرد.»

منبع: خبرآنلاین