سلحشور به فارس گفت: معتقدم اسلام از سینما جدا نیست و اگر ما سینمای اسلامی نداریم به دلیل این است که سینماگر ما توان ساخت سینمای مذهبی ندارد.

فرج‌الله سلحشور در حاشیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری در خصوص لزوم به کارگیری الگوی سینمای ایرانی- اسلامی در سینمای ایران اظهار داشت: ایران منهای اسلام به مشخصه برای من معنا ندارد و معتقدم ایران هرچه دارد از اسلام دارد.

وی در ادامه افزود:‌ اگر تلاش کنیم تا ارزش‌های اسلامی با زبان فیلم به دنیا ارائه شود در حقیقت بالاترین تبلیغ را برای کشور ایران و ارزش‌های بومی آن از طریق هنر هفتم صورت داده‌ایم.

این کارگردان سینما با سفیر دانستن فیلم‌های ایرانی در خارج از کشور خاطرنشان کرد: هر فیلم ایرانی مبلغ ارزش‌های ایران است و من ایران و اسلام را جدا از هم نمی‌دانم.

سلحشور در ادامه ضمن اشاره به اهمیت ارزش‌های اسلامی ذکر شده در متون دینی،‌ در خصوص عدم توجه در خور سینماگران ایرانی اذعان داشت: آثار هر فیلمساز نشاندهنده اندیشه و افکار آن فرد است حال از سینماگری که هیچ آموزه‌ای از اسلام را ندارد و به دستورات اسلامی عمل نمی‌کند و بدان اعتقادی نیز ندارد چگونه می‌توان انتظار داشت مبلغ ارزش‌های اسلامی باشد.

کارگردان سریال «مردان آنجلس» در ادامه بیان داشت: مشکل سینمای ما این است که اکثر سینماگران ما به اسلام بیگانه هستند و حساب اسلام و هنر را از هم جدا می‌دانند، این افراد اسلام را امری شخصی و تعبدی هنر را امری متفاوت می‌خوانند.

سلحشور در ادامه گفت: معتقدم اسلام از سینما جدا نیست و اگر ما سینمای اسلامی نداریم به دلیل این است که سینماگر ما توان ساخت سینمای مذهبی ندارد.

وی در تشریح توان ساخت فیلم مذهبی اظهار داشت: سینماگر باید با اثرخود بیننده را به تحول وادارد.

این کارگردان با فاخر دانستن فیلم «ملک سلیمان نبی» بیان داشت: این گونه آثار قدمی ارزشمند در جهت ارتقا سینمای دینی محسوب می‌شود اما تا تحول مخاطب از طریق این فیلم‌ها هنوز فاصله داریم و نمی‌توان گفت ملک سلیمان نبی سینمای ایده‌آل مذهبی است بلکه این فیلم آغاز خوبی برای این مسیر طولانی است.

منبع: فارس