وزیر امور خارجه گفت:‌یاد کردان ،یاد همه خوبی ها ،مروت و مردانگی است.

به گزارش ایرنا، 'منوچهر متکی' در چهارمین همایش 'ساروی های مقیم تهران' تحت عنوان 'یاد یار مهربان ' که به مناسبت سالگرد درگذشت مرحوم 'علی کردان' برگزار شد ،گفت :‌ مرحوم کردان چه در کسوت فرمانداری و چه در کسوت وزارت کشور ،همیشه استوار ، با استقامت و با صلابت بود.

وی گفت :‌ وقتی با او صحبت می کردی ،از نوعی تیزبینی در تحلیل مسایل ، خوب دیدن و خوب تشخیص دادن و نگاه کلان در حوزه اجرایی و ابعاد انسانی برخوردار بود و همیشه خود را بدهکار نظام و مردم می دانست.

متکی اظهار داشت :‌ مرحوم کردان در چشمه سار ولایت و سایه سار ولایت ذوب شده بود و در تمام نشیب و فرازهای سیاسی همیشه استوار و ثابت قدم بود.

وزیر خارجه در پایان گفت :‌ به روح بلند او دورد می فرستیم و از خداوند متعال خواهانیم که در مسیر مشترکمان در مسیر پیشرفت و مسیر عدالت ،ما را ثابت قدم بدارد تا بتوانیم خدمت گذار این ملت بزرگ باشیم.

استاندار مازندران نیز در این مراسم ، کردان را نمونه ای از انسان با مروت دانست که عنصر مروت در لحظه لحظه 28 سال خدمت او دیده می شد.

'علی اکبر طاهایی' افزود: خود مرحوم کردان باور داشت که باید انسان های باقدر و منزلت را قدر دانست و از آنان تقدیر شایسته به عمل آورد.

وی اظهار داشت :‌ در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد به استعدادها بها داده شد و یکی از این استعدادها مرحوم علی کردان بود که به سبب توانمندی هایش او را به عنوان وزیر کشور به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

منبع: ایرنا