مسئول روابط عمومی این سریال در یادداشتی که در روزنامه جام جم منتشر کرد با اشاره به بحثهای مطرح شده در مورد نمایش چهره حضرت عباس (ع) نوشت:با حذف این بخش لطمهای به قصه مختار نمیخورد.
در این یادداشت همچنین آمده است:
از همان ابتدا نیز تصمیم میرباقری این بود که با توجه به محدودیتهای فراوانی که پرداختن مستقیم به قصه شخصیتهای تاریخی ـ مذهبی به دنبال دارد، شخصیتی را انتخاب کند که بتواند به واسطه آن تاریخ آن دوره را به تصویر بکشد و اگر هم قرار بر پرداختن به واقعه کربلا بود، از حاشیه این رویداد رد شود و به کربلا به شکل «غیرمستقیم» بپردازد.
ر این یادداشت همچنین آمده است: سازندگان این سریال نیز جزو همین مردم هستند و مانند همه شیعیان از حضرت عباس (ع) تصوری دارند که در این سالها پای منبر و روضه شکل گرفته و دوست ندارند این تصور و فضای ذهنی مخدوش شود.
به نظر می آید در پی مطرح شدن برخی مخالفتها با نمایش دادن تصویر حضرت ابوالفضل(ع) احتمال حذف قسمتهای مربوط به حضور فیزیکی این شخصیت از سریال مختارنامه تقویت شده است.
202م