مهم ترین اظهارت حجت الاسلام سید 'محمد موسوی' را در ادمه به نقل از ایرنا بخوانید.
*عشق مردم این منطقه به امام حسین (ع) به حدی است که حادثه انفجار نتوانست مانع ادامه برگزاری مراسم شود و پس از اتمام امداد رسانی به مجروحان و انتقال پیکر شهدا به سردخانه، آیین عزاداری همچنان ادامه یافت.
* با وجودی که مسوولان به منظور جلوگیری از بروز هر گونه مشکلی اعلام کردند مراسم عزاداری تعطیل شود، اما جمعیت کم نظیری که حداقل طی سی سال گذشته سابقه نداشت در آیین شب و روز عاشورا در این شهرستان شرکت داشتند.
* اقشار مختلف مردم چابهار روز گذشته پس از حادثه انفجار تروریستی در تماس های متعدد و مکرر با دفتر امام جمعه اعلام کردند، در مراسم عزاداری روز عاشورا کفن پوش شرکت کرده و در خیابانها به عزاداری می پردازند.
*مجروحان حادثه نیز در مصاحبه با رسانه های ارتباط جمعی از مردم تقاضا کردند، عزاداری روز عاشورا با شکوه بیشتری برگزار شود که مردم نیز با حضور پرشورتر از گذشته آیین سوگواری را برگزار کردند.
/28