به گزارش سی ان ان، پمی ماجودینا (Pemmy Majodina)، وزیر ایالتی خدمات اجتماعی گفت: ما از دولت مرکزی انتظار داریم در شرایط کنونی در استان کیپ شرقی اعلام وضعیت فوق العاده ملی کند. ما به میلیاردها راند کمک برای نوسازی خانه های ساکنان و مرمت خسارتهای ناشی از سیل نیاز داریم.
او گفت: بر اثر جاری شدن سیل ده ها نفر کشته شده اند و خانه ها و ساختمان های اطرافشان نیز متلاشی شده اند. سیل همچنین موجب نابودی پل ها و تخریب جاده ها شده است.
ماجودینا در ادامه گفت: مسئولین همچنان در جستجوی دو تن از قربانیان سیل هستند. بسیاری از ساکنان روستاهای استان کیپ شرقی در گل و لای زندگی می کنند و در برابر سیل شدید توان مقاومت ندارند.
ماجودینا در پایان افزود: هجده نفر دیگر در صاعقه های اخیر جان باخته اند. در استان کوازولا ناتال (KwaZulu Natal) نیز دستکم 13 نفر بر اثر جاری شدن سیل و وقوع صاعقه کشته شدند.
56181