بهادری نماینده ارومیه در مجلس شورای اسلامی از اخذ مجوز اداره‌کل راه آهن آذربایجان ۲ در سطح معاونت به مرکزیت ارومیه خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، سیدهادی بهادری نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی در تشریح این خبر گفت: مجوز تاسیس اداره‌کل راه آهن آذربایجان ۲ به مرکزیت ارومیه از وزارت راه و شهرسازی اخذ شده و بر این اساس،  اداره راه آهن آذربایجان ۲ شامل سه اداره زیربنایی، بهره برداری و ناوگان و اداره امور عمومی از سوزن خروجی ایستگاه میانه تا ایستگاه ارومیه خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: این اداره کل زیر نظر اداره کل راه آهن آذربایجان و در قالب  معاونت اداره کل راه آهن آذربایجان تاسیس خواهدشد و گامی مهم در راستای تقویت زیرساخت‌های ریلی استان را فراهم خواهد کرد.

وی اضافه کرد: نیروهای مورد نیاز این اداره کل از طریق آزمون استخدامی از میان افراد بومی برگزیده می‌شود.

46

منبع: خبرآنلاین