رئیس ستاد کنگره شهدای استان کرمان گفت: تا دیروز کل کشور درگیر مراسمات پیروزی انقلاب اسلامی بود به همین دلیل بحث کنگره ۶۵۰۰ شهید استان کرمان رسانه ای نشد اما از امروز آغاز شده و پررنگ تر از قبل دیده می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان کرمان، سعید کاظمی پور افزود: در طی ۲۰ سال گذشته کنگره های زیادی برگزار شده و ما باید بتوانیم از نظر جهت گیری به سمت و سویی برویم که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری باشد.
وی تصریح کرد: برای این کنگره ۶ رویکرد تعریف شده که بخشی از این برنامه ها با اعتبار بودجه درآمد اجرایی شد که این هفته رونمایی می شوند.
کاظمی پور اظهار کرد: بخشی از برنامه ها برای ادامه طی سال های آینده طی سنوات بعد اجرایی می شود.
وی با اشاره به اینکه این کنگره حداقل ۵ سال اجرایی می شود گفت: برگزاری نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس از ۲۷ بهمن به صورت یک هفته همزمان با سیزدهمین نمایشگاه قرآن و عترت در کنار این نمایشگاه نیز برگزار می شود کاظمی پور افزود: این نمایشگاه ها در محل حسینیه ثارالله است و روز جمعه ۳ اسفند اختتامیه این نمایشگاه است.
وی تصریح کرد: از دو ماه قبل هر هفته جلسه دو ساعته با دبیران کمیته‌ها کنگره در زمینه برنامه ‌های پیشنهادی داشتیم و جمع ‌بندی نهایی برنامه‌ ها ارائه شده است.
کاظمی پور با بیان اینکه برنامه‌های فرهنگی کنگره از ۲۷ بهمن ماه آغاز می‌شود اظهار کرد: افتتاح نمایشگاه کتاب دفاع مقدس و ویژه برنامه ماه ی در خاک  به مدت ۱۰ شب در مصلی امام علی کرمان از جمله این برنامه‌ ها است.

46

منبع: خبرآنلاین