آینده نوشت:

  آیت‌الله نوری‌همدانی با اشاره به سفرهای استانی‌اش، گفت: این طور تشخیص دادم که باید در میان مردم رفت و با مردم به صورت حضوری صحبت کرد و این امر تاکنون موثر بوده است.

این مرجع تقلید که میزبان بسیجیان کارمند سراسر کشور بود، در بخشی از سخنان خود، در بیان علت موضع‌گیری‌های سیاسی خود پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸، اظهار کرد: بعد از فتنه ۸۸ آن چه به عنوان وظیفه یک طلبه در مقابل آیت‌الله خامنه‌ای دیدم را انجام دادم و در نتیجه در کل مملکت مردم هم ارادت خود را به رهبری نشان دادند که نمونه آن راهپیمایی ۹ دی و ۲۲ بهمن سال گذشته بود.

وی با بیان این که بعد از این موضع‌گیری‌ها بود که برای تشکر به دفتر بنده نامه‌هایی ارسال و تلفن‌هایی زده می‌شد، گفت: این موضع‌گیری موجب شد تا توسط مردم برای سفر به استان‌شان، دعوت شوم که تا کنون نیز سفرهای زیادی در این مورد انجام دادم و امشب نیز سفری به استان آذربایجان غربی دارم.

این مرجع تقلید با اشاره به سفرهای استانی خود گفت: این طور تشخیص دادم که باید در میان مردم رفت و با مردم به صورت حضوری صحبت کرد که این امر تاکنون مؤثر بوده است.

/28119

منبع: آینده