مدیرکل تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد کشور گفت: سیل به پنج هزار واحد مسکن مددجویان امداد در لرستان خسارت وارد کرد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابراهیم بازیان در بازدید از مناطق سیل‌زده لرستان با اشاره به خسارت سیل به منازل، منابع و زیرساخت‌ها گفت: مددجویان تحت حمایت این نهاد در ۱۴ استان آسیب‌دیده که بیشترین آسیب‌ها مربوط به لرستان و خوزستان است.
وی با اشاره به خسارت‌های وارده به منازل مسکونی مددجویان تحت حمایت استان لرستان گفت: با توجه به بررسی و کارشناسی به‌عمل‌آمده تاکنون ۵ هزار واحد آسیب‌دیده که از این تعداد ۱۵۰۰ واحد تخریب کامل و ۳۵۰۰ واحد نیاز به تعمیرات دارد.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با اشاره به ادامه ارزیابی کارشناسان این نهاد در روستاهای فاقد راه گفت: بررسی‌ها در زمینه آسیب ساختمانی ادامه خواهد داشت.
آغاز عملیات تعمیر مسکن از هفته آینده
وی با اشاره به خسارت سیل در استان‌های شمالی کشور نیز گفت: هرچند گزارش‌ها فعلاً قطعی نیست ‌و راه زمینی بعضی روستاها هنوز بسته است ولی پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۰ هزار واحد مسکن مدد جویان کشور مورد آسیب و تخریب قرار بگیرد که از این تعداد ۲۰ هزار واحد تعمیرات جزئی و حمام و سرویس بهداشتی، دیوارهای حائل و... است و ۱۰ هزار واحد هم باید مورد تخریب و بازسازی قرار بگیرد.
ابراهیم بازیان بابیان اینکه در استان‌های شمالی مثل خراسان شمالی، مازندران و گلستان، کار تعمیرات را شروع و از مرحله ارزیابی نیز عبور کرده‌ایم اظهار امیدواری کرد که ظرف هفته آینده هم تعمیرات در لرستان آغاز شود.
مدیرکل تأمین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد با اشاره به قرار گرفتن برخی از  منازل در مسیر رودخانه‌ها و لزوم جابه‌جایی این منازل گفت: به‌محض جابه‌جایی و تثبیت مکان مناسب برای ساخت و ساز از سوی مدیران برنامه ریز شهری، کمیته امداد آمادگی دارد آن ۵ هزار واحد را که بیش از یک هزار و ۵۰۰ واحدش ساخت منازل شهری و روستایی بود، انجام دهد.

احداث ۶ ماهه منازل مسکونی
وی افزود: برنامه زمانی ما ۳ الی ۹ ماهه است و بخشی که مربوط به تعمیرات است ۳ ماهه در کل کشور انجام می‌دهیم و بخشی که مربوط به احداث منازل شهری و روستایی است حداکثر ۳ الی ۶ ماه یعنی تا قبل از دی‌ماه، انجام می‌گیرد و از تسهیلات و بلاعوض دولت هم به نحو مناسبی استفاده می‌کنیم و کمک‌های مکمل را هم برای تکمیل و تجهیز ساختمان مددجویان خواهیم داشت.
وی افزود: در بحث اسکان موقت مدد جویان هم برحسب تدابیر استانی، اگر نیاز به اسکان موقت باشد تا آماده شدن ساختمان مسکونی، همکاری لازم را خواهیم داشت.

۴۶

منبع: خبرآنلاین