اقبال عباسی درستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود :مسئولان دستگاه های اجرایی استان از مصوبات به خصوص در حوزه اقتصاد مقاومتی بی تفاوت عبور نکنند
وی تاکید کرد : تمامی مسئولان دستگاه های اجرایی استان موظفند نسبت به اجرای سریعتر مصوبات مربوط به جلسات مختلف اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندارچهارمحال وبختیاری با انتقاد از سیستم بانکی گفت : در هیات دولت برای طرح تصویب می شود ودستور العمل آن برای اجرا فرستاده می شود اما متاسفانه بانکها آن را موکول به ابلاغ توسط بانک مربوطه خود می نمایند
وی افزود : مصوبهای که مورد تائید وزیر اقتصاد و دارایی است و قانون است نیازی به ابلاغ بانک مرکزی یا سایر بانکها ندارد و طولانی شدن اینگونه استعلامها مردم را از دولت بدبین میکند.
استاندار چهارمحال وبختیاری گفت : توجه به اشتغالزایی روستائیان از اهمیت ویژه ای برای مسئولان ارشد چهارمحال و بختیاری برخوردار است.
وی اساس و پایه اقتصاد مقاومتی را در روستاها اعلام و تصریح کرد: تقویت زیرساخت های توسعه ای روستاها بدون توجه به اشتغالزایی روستائیان معنا، مفهوم و نتیجه ندارد.
به گفته وی : تولیدات مهم چهارمحال و بختیاری مانند فرش دستباف، صنایع دستی، لبنیات، گز و سایر محصولات داخلی این استان برای سراسر کشور و دنیا برند سازی شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: شهرستان لردگان در طرح کشوری الگوی توسعه به عنوان شهرستان پایلوت این استان معرفی شده است و در این طرح از هر استان یک شهرستان به عنوان نمونه و پایلوت معرفی شده تا طرح های الگوی توسعه در آن اجرایی شود.
عباسی تاکید کرد: براساس پیگیری های صورت گرفته مسئولان ارشد چهارمحال و بختیاری قرار شده است تا یکی از نهادهای انقلاب اسلامی برای توسعه یکی دیگر از شهرستان های این استان پیشگام و وارد میدان شود.
وی افزود: در طرح های جدیدی توسعه ای و اشتغالزایی توجه به ۴ شاخص مهم محل اجرای طرح، شغل های مورد نیاز، مشخص کردن دستگاه های اجرایی متولی و نحوه دریافت ضمانت نامه های بانکی مورد توجه باشد.
معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: پیگیری دستگاه های اجرایی استان در اجرای مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان ضعیف و نیازمند بررسی بیشتر است.
علیرضا شجاعی تصریح کرد: تمامی مسئولان دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری فقط تا شنبه به منظور ارائه پیشنهادات خود برای سال جاری فرصت دارند.
وی یادآور شد: بزودی ۹ یا ۱۰ روستای چهارمحال و بختیاری به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی در استان مشخص و در آن ها برنامه های توسعه روستایی اجرا خواهد شد.
شجاعی تاکید کرد: استفاده بهینه از ظرفیت های تولیدی، پیشگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها، پیوند اقتصاد روستا با اقتصاد ملی، برندسازی محصولات تولیدی در استان و معرفی آن به کشور و دنیا، بازنگری در ظرفیت های اقتصادی روستاهای هدف به منظور ارتقای شاخص های اقتصادی و استفاده از تجربه ها، نتایج و دستاوردها جزو مهمترین شاخص های اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاهای پایلوت چهارمحال و بختیاری است.
وی اظهار داشت: ایجاد اشتغال پایدار، افزایش سطح درآمد، ارتقای سطح بهره وری در عوامل تولید، رونق کسب و کار، رشد مشارکت اقتصادی مردم روستا، توانمند سازی روستائیان، جلوگیری از مهاجرت به شهرها و مهاجرت معکوس به ر. تاها از نتایج و دستاوردهای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاهای پایلوت چهارمحال و بختیاری است محسوب می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: برای تحقق این امر مهم، کمیته اقتصاد مقاومتی روستایی استان با عضویت استانداری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بانک های عامل و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط تشکیل و فعال می شود.
وی تاکید کرد: اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاهای پایلوت چهارمحال و بختیاری هر روستا باید مشخصاتی مانند افزون بر ۱۰۰ خانوار جمعیت، برخوردار از استعداد تولید یا خدمت خاص، امکان توسعه فرآیندهای تولیدی و توزیعی، تنوع بخشی به محصولات و برندسازی، استقبال نهادهای روستایی و مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی را داشته باشد.
شجاعی افزود: این طرح تا پایان بهار جمع بندی و پس از آن به سرعت در سطح چهارمحال و بختیاری اجرا خواهد شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاهای پایلوت این استان اعتبار مورد نیاز اختصاص می یابد.
طهمورث الیاسی بختیاری تصریح کرد: براساس پیگیری های صورت گرفته در سطح ملی، مقرر شده تا به هر مبلغی که از اعتبارات استانی برای اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاهای پایلوت چهارمحال و بختیاری اختصاص یابد، ۱.۵ برابر از سوی بانک مهر اقتصاد ایران و ۱ برابر از سوی بنیاد برکت اختصاص داده شود.
46