حجت الاسلام دکتر محسن الویری، استاد تاریخ تمدن در برنامه ماه ضیافت، درمورد موضوع «قرآن و سلوک فرهنگی مسلمانان» سخن می گوید.

به گزارش خبرآنلاین، موضوع «قرآن و سلوک فرهنگی مسلمانان» در برنامه امشب شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه، با حضور حجت الاسلام دکتر محسن الویری عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم (ع)،  مورد بررسی قرار می‌گیرد.
«ضیافت» عنوان ویژه برنامه رمضانی شبکه چهار سیما است که اجرا و سردبیری آن را مالک شجاعی بر عهده دارد؛ در این ویژه برنامه که هر شب ساعت ۲۳ به صورت زنده از آنتن شبکه چهار سیما پخش می‌شود، پژوهش‌های جدید قرآنی که در حوزه و دانشگاه صورت گرفته با حضور کارشناسان بررسی می‌شود.

«ضیافت» محصول گروه فرهنگ و اندیشه شبکه چهار سیما است که در ماه مبارک رمضان، هرشب ساعت ۲۳ از شبکه دانایی و خردورزی پخش می‌شود.
/6262

منبع: خبرآنلاین