به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از سایت اینترنتی اخبار السعیده، معمر قذافی، رهبر لیبی اظهار کرد: مبارک یک فرد بیچاره است که هزینه خرید لباسهای خود را نیز ندارد و ما به او کمک میکنیم!
معمر قذافی گفت که عناصر سازمان اطلاعات صهیونیستی (موساد) مسئول تحولات اخیر مصر هستند.
وی همچنین از زین العابدین بن علی، رئیس جمهور مخلوع تونس حمایت کرد و گفت: تونسیها از بن علی متنفر بودند زیرا همسرش طرابلسی بود.
وی نسبت به هر گونه تظاهرات در این کشور و آنچه آشوب و عدم ثبات در لیبی خواند هشدار داد و افزود: به روزنامه نگاران و اصحاب رسانه هشدار میدهم که اگر اقدامی علیه امنیت لیبی انجام دهند و باعث آشوب در این کشور شوند قبیلههای آنها تاوان آن را پس خواهند داد.
اظهارات قذافی در حالی انجام گرفت که حاضرین انتظار داشتند رئیس جمهور لیبی در مورد اصلاحات سیاسی و اقتصادی سخن بگوید و این امر منجر به ناامیدی آنها شد. 48