به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری، رقیه صادق زاده روز یکشنبه در نشست مجمع امور بانوان مراغه افزود: با اجرای این طرح، بانوان سرپرست خانوار در قالب مشاغل خانگی و خرد توانمندسازی شده و برای آنان اشتغال زایی می شود.
وی ادامه داد: برای ۳۱۰ نفر از بانوانی که زیرپوشش هیچ یک از نهادهای حمایتی نیستند نیز زمینه اشتغال و توانمندسازی فراهم می شود.
صادق زاده اضافه کرد: در راستای اجرای این طرح، دوره های ویژه کسب و کار برای بانوان سرپرست خانوار یا بدسرپرست توسط امور بانوان اجرا و برگزار می شود.
وی گفت: هم اکنون نیز ۶۵ صندوق خرد روستایی ویژه بانوان در آذربایجان شرقی فعال بوده که با توجه به ظرفیت های موجود و توانمندی های بانوان، این تعداد افزایش خواهد یافت.
صادق زاده با اشاره به اجرای طرح سند ارتقای جایگاه بانوان در این استان افزود: بانوان شاغل در دستگاه های اجرایی و خدمات رسان شناسایی و برای ارتقای آنان و نیز بهره گیری از بانوان نخبه و شاخص در پست های مدیریتی برنامه ریزی های مدونی در حال انجام است.
وی ادامه داد: همچنین در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی، کارگاه های پیشگیری و مبارزه با اعتیاد ویژه بانوان در ۱۵ شهرستان آذربایجان شرقی با حضور اساتید دانشگاهی برگزار شده است.
مدیرکل امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی اضافه کرد: اجرای کارگاه های علمی و آموزشی و نیز طرح هایی با محور کاهش آسیب های اجتماعی، ارتقای وضعیت ازدواج، سلامت و بهداشت و ارتقای مشارکت زنان در استان از رویکردهای امور بانوان در سال جاری است.
صادق زاده افزود: همچنین با همکاری دستگاه های اجرایی، بانوان شاخص و نخبه این استان شناسایی و اطلاعات آنها جمع آوری می شود.
فرماندار مراغه نیز در این نشست گفت: این شهرستان با ۳۳ سازمان مردم نهاد، از ظرفیت های بالایی در مشارکت های مردمی در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برخوردار است.
حمید شکری افزود: اجرای طرح توانمندسازی حاشیه شهری مراغه از جمله طرح هایی است که با بهره گیری از ظرفیت سازمان های مردم نهاد به ویژه بانوان در حال اجراست.
وی اضافه کرد: در این طرح اجتماعی، زمینه اشتغال و توانمندسازی برای ۷۵۰ نفر از بانوان این شهرستان ایجاد می شود.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد.
46