به گزارش خبرآنلاین لرستان ،سید محمد قاسمی مدیر مخابرات منطقه لرستان در این رابطه گفت : با همت و تلاش همکاران ما در مدیریت مخابرات شهرستان بروجرد و پیگیریهای آقای گودرزی نماینده محترم مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار محترم ، مهندس یافتیان عضور محترم هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران ، این پروژه ظرف مدت سه ماه با استفاده جدید ترین تکنولوزی روز دنیا تکنولوژی fttc و ظرفیت ۳۶۰ شماره در این شهرستان اجرا گردید .
وی گفت : این پروژه با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و یکصد و پنجاه میلیون ریال از محل اعتبارات شرکت مخابرات ایران افتتاح و مورد بهر ه برداری قرار گرفته است .
۳۰ پروژه مخابراتی در شهر و روستاهای بروجرد در دست اقدام می باشد
مدیر مخابرات منطقه لرستان اظهار داشت : به همت همکاران ما در مخابرات منطقه ۳۰ پروژه مخابراتی در شهر و روستاهای بروجرد در دست اقدام می باشد که امیدواریم این پروژه ها تا پایان سال جاری افتتاح و مورد بهره برداری قرار بگیرند .
همچنین نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه از روند اجرای پروژه های مخابراتی در مناطق کوی جانبازان و فرهنگیان این شهرستان بازدید کردند.
46