آیتالله کعبی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان در گفتوگو با خبرآنلاین، دلیل تاخیر آیتالله مهدویکنی برای حضور در جلسه صبح امروز خبرگان را کسالت مختصر وی عنوان کرد و گفت: ولی هم اکنون حال عمومی ایشان بسیار خوب است و حتی ایشان بعد از انتخابات هیات رییسه سخنرانی هم کردند.
وی با بیان اینکه متن سخنرانی ایشان توسط هیات رییسه منتشر خواهد شد، گفت: آیتالله هاشمی نیز تا آخر جلسه صبح در مراسم حضور داشتند و نطق آیتالله مهدوی کنی را شنیدند.
صبح امروز آیتالله مهدویکنی بعد از سخنرانی آیتالله هاشمیرفسنجانی به جلسه رسید و حتی در زمان نطقهای پیش از دستور اعضا نیز در جلسه حاضر نشده بود.
آیتالله کعبی پیش از این به خبرآنلاین خبر داده بود که مهدویکنی در راه است و حتما برای انتخاب رییس مجلس خبرگان کاندید خواهد شد.
در نشست صبح امروز نهمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری، آیتالله مهدویکنی به عنوان رییس مجلس خبرگان انتخاب شد.
/111112