به گزارش خبرآنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، مایک پمپئو در گفتوگوی تلفنی با مصطفی الکاظمی، نخستوزیر جدید عراق اعلام کرد: آمریکا برای کمک به موفقیت دولت جدید بغداد، معافیت ۱۲۰ روزهای را به عراق برای ادامه واردات برق از ایران اعطا خواهد کرد.
در همین راستا وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای عنوان کرد: ایالات متحده در حمایت از دولت جدید معافیت ۱۲۰ روزهای درخصوص تحریمهای واردات برق از ایران لحاظ خواهد کرد که نشانه تمایل ما برای کمک به فراهم ساختن شرایط درست برای توفیق دولت جدید است.
۱۰ روز پیش یعنی هشتم اردیبهشت خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا گزارش داد، واشنگتن معافیت عراق برای خرید برق از ایران را برای یک بازه زمانی ۳۰ روزه تمدید کرده است.
این مقام آمریکایی که رویترز به نامش اشارهای نکرده، اعلام کرد که ایالات متحده معافیت عراق از تحریمها برای خرید برق از ایران را تمدید کرده است اما این تمدید این بار برای یک بازه زمانی کوتاهتر یعنی ۳۰ روز انجام شده است.
او افزود: این معافیت در ۲۶ مه به پایان خواهد رسید. معافیتهای قبلی برای دورههای دستکم سه ماهه اعطا میشد.
310311