فرمانده انتظامی شهرستان فارسان از اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در ماه مبارک رمضان و پلمپ ۶ واحد صنفی متخلف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "غلامعلی شکری"  گفت: در راستای اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در ماه مبارک رمضان و با هدف کاهش ناهنجاری‌های اجتماعی، گشت‌های کنترلی و نظارتی اداره نظارت بر اماکن عمومی شهرستان، طرح برخورد با صنوف متخلف و کسانی که در انظار عمومی تظاهر به روزه خواری می‌کنند را به اجراء گذاشتند.
سرهنگ "شکری" بیان داشت: در اجرای این طرح، از تعدادی از واحدهای صنفی رستوران داران و اغذیه فروشان سطح شهر فارسان بازدید و ۶ واحد صنفی متخلف که به اخطارها و آموزشهای متعدد درخصوص رعایت حرمت ماه مبارک رمضان توجهی نداشتند پلمپ شد.
سرهنگ "شکری" در پایان خاطرنشان کرد: رعایت حرمت ماه مبارک رمضان از سوی تمام افراد و اقشار جامعه از لحاظ شرعی و قانونی واجب است و همه باید در این ماه عزیز، از انجام مواردی که باعث حرمت شکنی می شود خودداری کنند.

48