یک نویسنده گفت: هم‌اکنون در بین کتاب‌فروشی‌ها آثار فاخر به آثاری گفته می‌شود که برای چاپ آن از کاغذ گلاسه و جلد گالینگور زیبا استفاده شده باشد.

جواد محقق، نویسنده در گفت‌وگو با فارس در خصوص تولید ادبیات فاخر و ارزشی، اظهار داشت: نیازهای اقشار مختلف جامعه در زمینه‌های مختلف بسیار است اما یک نویسنده باید با مشاهده به نیاز جامعه به خلق اثر بپردازد.

وی اضافه کرد: اگر نویسنده‌ای بتواند در زمینه‌های گوناگون همچون اعتیاد و طلاق کتاب‌های کاربردی خلق کند که به سؤالات مخاطب درباره اعتیاد و طلاق پاسخ دهد، این امر سبب می‌شود از بروز اعتیاد، طلاق جلوگیری کرده و یا به سؤالات آنها جواب دهد.

محقق با بیان اینکه هم‌اکنون در بین کتاب‌فروشی‌ها به آثاری فاخر گفته می‌شود که برای چاپ آن از کاغذ گلاسه و جلد گالینگور زیبا استفاده شده باشد، ادامه داد: هم‌اکنون در جامعه آثار خوب، خواندنی و ماندنی نیز تولید می‌شود؛ اما گاه دیده می‌شود که در برخی سال‌ها آثار فاخری نیز به لحاظ کیفیت تولید می‌شود.

وی در خصوص میزان آثار فاخر و ارزشی، بیان کرد: تا روی موضوع خاصی تمرکز نکنیم و تهدید موضوعی را به معنای واقعی‌ نداشته باشیم نمی‌توان درباره میزان چاپ آثار فاخر و ارزشی جواب دقیقی داد.

محقق اضافه کرد: اگر نویسندگان در خلق آثار مخاطب شناس نباشند و ویژگی‌ها و نیازهای آنها را به خوبی تشخیص ندهند آثار خلق شده آنها قطعأ مورد پسند مخاطب قرار نخواهد گرفت، همچنین نویسنده در هر شاخه‌ای که به فعالیت و خلق اثر می‌پردازد باید از صفر تا صد با مخاطب و ویژگی‌های آن آشنایی کافی و لازم داشته باشد.

وی با بیان اینکه برخی از نویسندگان برای بخش‌ها و گروه‌هایی همچون بچه‌های معلول، طلاق، مخاطب شهری و روستایی به خلق آثار می‌پردازند و با توجه به ویژگی‌های روحی، روانی و خواستگاه‌های اجتماعی به تولید آثار مختلف توجه دارند، اما نمی‌توان گفت که آنها مخاطب شناس نیستند بلکه علاقه‌مند بوده برای قشر خاصی به خلق اثر بپردازند.

60

منبع: فارس