کلید لمسی نوع خاصی از کلید بوده که همانطور از نامش پیدا است از طریق سیستم تاچ کار می کند. به عبارت دیگر شما لازم نیست که به اندازه کافی یک کلید لمسی را فشار دهید و به شکل مکانیکی با آن برخورد کنید، فقط کافی است با لمس کردن، آن را روشن و خاموش کنید. فناوری و تکنولوژی در ساخت این محصول باعث شده تا افراد بیشتری تمایل به استفاده از کلید لمسی داشته باشند. مهندسان و صاحبان مجتمع های بزرگ و مدرن بسیار از این فناوری استقبال کرده اند زیرا به فضای مورد نظر هم جلوه خاصی می بخشد و هم به لاکچری شدن آن محیط کمک شایانی می نماید. برای انتخاب بهتر به معرفی انواع کلید های لمسی به طور اجمالی می پردازیم.
کلید های لمسی با صفحه خازنی
کلید های لمسی خازنی نوع خاصی از کلید های لمسی هستند که تنها به یک الکترود نیاز دارند تا عمل کنند. معمولا این الکترود پشت یک متریال غیر هادی مانند چوب، شیشه و حتی پلاستیک جایگذاری می شود. کلیدهای لمسی خازنی با استفاده از شارژ الکتریکی تولید شده به واسطه لمس کلید توسط انسان، کار می کنند. زمانی که فرد کلید را لمس می کند، ظرفیت خازن افزایش می یابد و باعث باز و بسته شدن مدار می شود. کلید های لمسی خازنی بعلاوه می توانند به عنوان سنسورهای مجاورتی کوتاه برد استفاده شوند.
کلید های لمسی با صفحه مقاومتی
نوع دیگری از کلید های لمسی، کلید های مقاومتی می باشند که مکانیزم این کلید ها بر خلاف کلید های لمسی خازنی، بر مبنای دریافت ورودی به واسطه شار الکتریکی نمی باشد. بلکه شیوه عملکرد این کلید ها، متاثر از دو الکترود جایگذاری شده در آن ها بوده، که با یکدیگر در تماس می باشند. به این صورت که وجود دو الکترود منجر به کاهش میزان مقاومت بین دو قطعه فلز می شود، بنابراین به کلید لمسی مقاومتی اجازه عمل داده می شود. این مدل کلید ها کمتر از مدل خازنی متداول هستند ولی چون از مدار ساده تری برخوردار هستند کماکان از آن ها برای بسیاری از مصارف صنعتی و تجاری استفاده می شوند.
کلید های لمسی با صفحه پیزوالکتریک
کلید های لمسی پیزو الکتریک، نوع سوم کلید های لمسی هستند که شیوه کارکرد این کلید ها بر مبنای رفتار سرامیک های پیزو الکتریک طراحی شده است و معمولا پشت یک سطح صاف ساخته می شوند. این محصول از واسطه ها به صورت مجازی با هر نوع متریالی پشتیبانی می نمایند. بنابر این می توانند حتی به عنوان یک محرک نیز عمل کنند به طور ساده می توان گفت به راحتی به هر جسم ورودی مانند انگشت، اشیاء دیگر و دستکش هم اجازه قطع و وصل در مدار را می دهد، قابلیتی که برای دیگر مدل های قبل که عنوان شد امکان پذیر نیست.
آیا فواید استفاده از کلید تاچ را می دانید؟
- از کلیدهای لمسی می توان در اجرای کلیه ی موارد خانه هوشمند بهره برد.
- کلید های لمسی قابلیت برنامه پذیری دارند، بنابراین می توان برای هر یک از پل ها، اجرای چندین دستور العمل را در نظر گرفت.
- ولتاژ گسترده ای از آمپر مصرفی در تکنولوژی ساخت انواع کلید تاچ وجود دارد که متناسب با شرایط پروژه می توان از آن بهره برد.
- یکی از ویژگی هایی که موجب گسترش کاربردی این محصول می گردد، سهولت در نصب و اجرای آن با استفاده از قوطی های سنتی موجود در بازار می باشد.
- کلید های لمسی انواع مختلفی دارد که به صورت متناسب با پروژه های متفاوت، در انواع تک پل تا چهار پل با پریزهای ست و کلید های ترموستاتیک عرضه می گردند.
- استفاده از تکنولوژی پوشش پنل شیشه ای به جای پلکسی افزون بر دارا بودن خاصیت ضدخش، موجب انتقال بهتر و سریع تر واکنش لمس کاربران می گردد.
- مکانیزم داخلی ساخت کلید های لمسی به گونه ای طراحی شده است که قابلیت مقاومت بالایی را در برابر بار روشن شدن ناگهانی چندین لامپ به صورت همزمان دارا می باشد.
- هیچ گونه تداخلی در کارکرد مناسب و هماهنگ انواع کلید لمسی های موجود در بازار با طیف گوناگون لامپ های رشته ای، مهتابی، فلورسنتی ، هالوژنی و ال ای دی وجود ندارد.
- کلید های لمسی علاوه بر شیوه ی لمس مستقیم پل ها می توانند توسط ریموت کنترل و یا در خانه هوشمند، از روی مانیتور لمسی قابل دسترسی باشند.
تشخیص اینکه کدام مدل از انواع کلیدهای لمسی مناسب ترین گزینه است انتخاب دشواری است. زیرا هر کدام از این کلید ها دارای مزایا و معایب منحصر به خود می باشند برای همین سایت لایت هوم با قرار دادن بهترین برند ها و بیشترین مدل های کلید های لمسی موجود در بازار شما مشتریان محترم را در این خصوص یاری می کند . جهت مشاوره و یا خرید کلید لمسی برای هر فضا و محیط که مد نظر دارید و اطلاع از قیمت کلید تاچ هوشمند با ما تماس حاصل فرمایید تا بهترین و سریع ترین خرید ممکن را داشته باشید.
منبع
فروشگاه اینترنتی لایت هوم
2121