به گزارش خبرآنلاین، در حالی نمایندگان به این مصوبه رای دادند که شمسالدین حسینی و عزیزی در مجمع عمومی بسیاری از مؤسسات دولتی، مؤسسات یا نهادهای عمومی غیردولتی، شرکتهای دولتی و همه دستگاههایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر و یا تصریح نام است از قبیل شرکت ملی نفت ایران، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، بانکها و بیمههای دولتی، عضویت دارند!
به همین دلیل هم برخی نمایندگان با این بند از لایحه بودجه 90 مخالف بودند. از جمله نادر قاضیپور نماینده ارومیه که در مخالفت با این بند گفت: آقای حسینی{وزیر اقتصاد} اگر تورم را کنترل و بانک مرکزی را اداره کند، شاهکار کرده است، چطور میخواهد در تمام مراجع اقتصادی شرکت کند و صورت جلسات را هم امضا کند؟
وی افزود: چند روز باید صورت جلسات روی میز معاون رئیس جمهور و وزیر اقتصاد باشد تا تایید شود؟ و مجامع بدون اجازه از آقای عزیزی آب نخورند؟ هرکس پارتی دارد میتواند بیاید امضای شما را بگیرد و بقیه باید ماهها در نوبت بمانند.
به گفته وی، این بند از لایحه بودجه، تمرکز گرایی را افزایش میدهد و در راستای دیکتاتوری است.
اما محمدکاظم دلخوش نماینده صومعهسرا در مخالفت با اظهارات قاضیپور گفت: این بند هیچ ربطی به حسینی و عزیزی ندارد. این شانی است که مجلس برای مجامع قائل میشود.
نهایتا نیز این بند به تصویب رسید. طبق این مصوبه صورت جلسات مجامع عمومی همه شرکتهایی که معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری و وزیر امور اقتصادی و دارایی عضو مجمع عمومی آن هستند، بدون امضای آن فاقد اعتبار است.
/29