تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۷

تعویق سه باره انتخابات داخلی

بزرگ‌ترین تشکل خصوصی صنعت خودرو وارد یک بحران جدی شده است. انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو با سخت‌ترین روزهای خود در عمر 15 ساله‌اش روبروست. موضوع نه بدهی سنگین خودروسازان، نه عدم پرداخت تعهدات از طرف خودروسازان و نه افزایش بهای مواد اولیه بلکه برگزاری مجمع و انتخابات داخلی است.

عصر روز گذشته برای سومین بار انتخابات این صنف برگزار نشد تا طبق قانون هیات مدیره صلاحیت برگزاری انتخابات را از دست داده و وزارت کار به شرط درخواست اعضا مجمع بعدی را برگزار کند. در روزهای گذشته فضای انتخابات قطعه سازان دو قطبی شد و دو طیف مشهور به تحول خواه و سنتی برای کسب اکثریت هیات مدیره تلاش کردند.

سنتی‌ها اکثریت هیات مدیره هستند که در سال‌های گذشته همیشه حضور داشته‌اند. تحول‌خواهان در هیات مدیره اقلیتند اما با بازسازی نیروهای خود و مطرح کردن مباحث جدید در میان قطعه سازان مشهور شده‌اند. آنها معتقدند در انتخابات می‌توانند به اکثریت تبدیل شوند. اما واقعیت آن است که عصر دیروز سومین تاریخ انتخابات بود که برگزار نمی‌شد. اعضا از جمله شهرستانی‌ها در راه‌روهای اتاق بازرگانی حتی نتوانستند وارد سالن شوند. گاه کارت‌های رای ناپدید شد و گاه کلید سالن گم شد.

گروه مشهور به تحول خواه از به هم زدن بازی توسط گروه مقابل سخن می‌گویند و گروه مشهور به سنتی از کارشکنی طرف مقابل صحبت می‌کنند. فعلا باید در انتظار صورتجلسه نماینده وزارت کار ماند. پیش‌بینی می‌شود رئیس و دبیر انجمن قطعه سازان بابت مدیریت ضعیف، تعویق سه باره انتخابات و تمام اتفاقات رخ داده در روزهای آینده تحت انتقادات شدید قرار بگیرند. نتیجه هرچه هست فعلا نه تحول‌خواهان که فکر می‌کنند در انتخابات آتی قدرت را به دست خواهند گرفت و نه سنتی‌ها که برگزاری انتخابات را برعهده دارند پیروز میدان نیستند. بازنده اما معلوم شده است: انجمن سازندگان قطعات و مجموعه‌های خودرو.

/33

منبع: خبرآنلاین