شرور سابقه دار ملقب به "سیروس پلنگ" که به اتهام قتل مدتهای مدیدی تحت تعقیب بود با هوشیاری مامورین نیروی انتظامی در سنندج دستگیر شد.
سرهنگ احمدی تبار، رییس پلیس آگاهی کردستان با اعلام این خبر، گفت: اوایل هفته جاری، ماموران پلیس آگاهی از قتل یکی از مغازه داران بازار سنندج، مطلع و سریعاً گروهی از کارآگاهان اداره جنایی به محل اعزام شدند. در بررسیهای به عمل آمده مشخص شد که مقتول با فردی به هویت سیروس معروف به سیروس پلنگ که از افراد شرور و سابقه دار است، درگیر و با چند ضربه چاقو به قتل رسیده و متهم نیز با ایجاد رعب و وحشت از محل گریخته است.
باتوجه به حساسیت موضوع، ماموران اقدامات گستردهای در جهت دستگیری متهم آغاز کردند و محلهای اختفاء و تردد احتمالی وی تحت نظر قرار گرفت؛ ماموران موفق شدند متهم را در یک مغازه شیشه بری در یکی از محلههای شهر سنندج شناسایی و دستگیر کنند.
56282