انتخاب نوشت: آذری جهرمی با انتشار توییتی از محمد کشوری کارشناس «آی تی» که از مصوبه جدید مجلس خبر داده، نوشت: «قرارداد اپراتورها با دولت معمولا ۱۵ ساله است؛ دستکاری قراردادها هم قانونا امکان‌پذیر نیست و هم شرعا جایز نیست.

بخش ارتباطات در شرایط دشوار تحریم که رشد اقتصادی کشور منهای ۴/۸ درصد بود، رشد سالانه‌ی مثبت ۶/۴ را تجربه می‌کرد. این قوانین غیرکارشناسی اقتصاد این بخش را هم به سرنوشت برخی بخشهای دیگر دچار می‌کند. 
 

بیشتر بخوانید:

آذری جهرمی با انتشار توییتی از محمد کشوری کارشناس «آی تی» که از مصوبه جدید مجلس خبر داده، نوشت:

«قرارداد اپراتورها با دولت معمولا ۱۵ ساله است؛ دستکاری قراردادها هم قانونا امکان‌پذیر نیست و هم شرعا جایز نیست. بخش ارتباطات در شرایط دشوار تحریم که رشد اقتصادی کشور منهای ۴/۸ درصد بود، رشد سالانه‌ی مثبت ۶/۴ را تجربه می‌کرد. این قوانین غیرکارشناسی اقتصاد این بخش را هم به سرنوشت برخی بخشهای دیگر دچار می‌کند.

بگذریم از اینکه درآمدها را به چه اموراتی اختصاص خواهند داد…

پ.ن: آنگونه که شنیدم دولت هم با این افزایش مخالف بوده اما علیرغم مخالفت دولت صبح امروز، در بررسی بودجه این موضوع به تصویب رسیده است.»

23219

منبع: انتخاب