داریوش قنبری سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس در مخالفت با شیخ‌الاسلامی وزیر پیشنهادی کار، تعاون و رفاه اجتماعی در مجلس حرف زد.

حسن ونایی نماینده ملایر که با وزیر پیشنهادی موافق بود گفت: «مطابق شرع، آقای قنبری باید روزه‌اش را افطار کند چون دروغ گفته است.»

قنبری هم گفت: «آقای ونایی اگر نمی‌خواهند روزه‌شان باطل شود، بهتر است از بنده عذر‌خواهی کنند، چراکه به دروغ کسی را به دروغگویی متهم کرده‌اند.»

به نظر بنده باید یک امتحان احکام از نمایندگان محترم مجلس بگیرند، چون مواردی که آقایان «شرعاً» جزو مبطلات روزه یکدیگر شمرده‌اند، هیچ ربطی به احکام شرعی مبطلات روزه ندارد.

دروغ گفتن درباره وزیر پیشنهادی و دروغگو دانستن یک نماینده دیگر در جریان رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی کار، تعاون و رفاه اجتماعی به کدام یک از موارد زیر شباهت دارد؟

مبطلات روزه ده چیز است:

یکم: خوردن

دوم: آشامیدن

سوم: دروغ بستن به خدا، پیامبران، حضرات معصومین و جانشینان ایشان

چهارم: جماع

پنجم: استمناء

ششم: باقی ماندن بر جنابت،‌ حیض و نفاس تا اذان صبح

هفتم: رساندن غبار غلیظ به حلق

هشتم: فرو بردن تمام سر در آب

نهم: اماله یا تنقیه با چیز‌های مایع و روان

دهم: عمداً قی کردن

28/242

منبع: خبرآنلاین