154 نفر از نمایندگان با امضای بیانیه​ای، حمایتشان را از توسعه کمی و کیفی دانشگاه پیام​نور اعلام کردند.

به گزارش خبرآنلاین، در این بیانیه، از دانشگاه پیام​نور به عنوان تنها دانشگاه باز و نیمه حضوری کشور که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شده است، نام برده شده و آمده است: در کنار توسعه کمی این دانشگاه که در پاسخ به تقاضای علمی مردم و حذف کنکور بوده است، دانشگاه پیام نور در پی بالا بردن کیفیت آموزش نیز بوده است. جذب چندین هزار استاد، توسعه کتابخانه و آزمایشگاه​ها در این دانشگاه، و پذیرش چندین هزار دانشجو از دیگر کشورها نشان دهنده توسعه کمی در کنار توسعه کیفی در این دانشگاه بوده است.

نمایندگان صادر کننده این بیانیه در پایان، ضمن تشکر از مسئولین این دانشگاه در ارتقای آموزش دانشگاه پیام​نور حمایت خود را از این دانشگاه متخصص در فرآینده توسعه کشور اعلام کردند.

از هفته گذشته تاکنون، علی عباسپور تهرانی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و تعدادی دیگر از نماینده های عضو این کمیسیون، اعلام کردند در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طرحی بررسی می شود که براساس آن به دلیل سطح علمی پایین پیام نور و افزایش ظرفیت توجیه نشده این دانشگاه در رشته های فنی و مهندسی، باید مدارک آن معادل شود.

این خبر واکنش دانشگاه پیام نور را به همراه داشت. امروز هم خبر نامه عباسپور به وزیر علوم منتشر شد که در آن خواسته بود امکانات مراکز دانشگاه پیام نور که ظرفیت فنی و مهندسی اعلام کرده اند را بررسی کند و در صورت محدود بودن امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی، اجازه جذب دانشجوی فنی و مهندسی ندهد.

به گفته عباسپور تهرانی، دانشگاه پیام نور ظرفیت 80 هزار نفری فنی و مهندسی را به 136 هزار نفر افزایش داده است و البته  در رشته هایی مثل هوافضا، مهندسی نفت، مواد و مانند اینها اعلام ظرفیت کرده است. این درحالی است که نه آزمایشگاهی برای این رشته ها در دانشگاه پیام نور وجود دارد و نه هیات علمی مناسبی تربیت شده است. به گفته عباسپور در برخی مراکز پیام نور، نسبت استاد به شاگرد، یک به 800 است.

2947

منبع: خبرآنلاین