به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، هاشم صیامی در حاشیه مجمع انتخاباتی هیات دوومیدانی استان آذربایجانغربی گفت: با توجه به این استان یکی از قطبهای پرتاب چکش در کشور است، با تفاهم انجام گرفته با مدیرکل ورزش و جوانان استان آذربایجانغربی، تلاش خواهیم کرد بعد از تعطیلات عید نوروز، مسابقه جایزه بزرگ دوومیدانی در مواد چهارگانه پرتاب (پرتاب چکش، پرتاب نیزه، پرتاب دیسک و پرتاب وزنه) در آب و هوای خوب این منطقه با عنوان گرامیداشت استاد قهرمان صادق موسوی در ارومیه برگزار کنیم.
وی افزود: تمام تلاش ما بینالملی بودن این رقابت است که در صورت قطعی نشدن حضور تیمها و ورزشکاران خارجی برگزاری با بهترین ورزشکاران داخلی در دوره اول و در سالیان آتی بینالمللی برگزار شدن آن خواهدبود.
صیامی خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت رشته ورزشی دوومیدانی و دارا بودن بیشترین مدال در المپیک و بازیهای آسیایی، تلاش فدراسیون، رونق دادن دوومیدانی با استفاده از ظرفیتهای هیاتهای استانی است.
او در خصوص مسابقات بین المللی پیش رو نیز گفت: مسابقات آتی بین المللی دوومیدانی، مسابقات داخل سالن آسیا به میزبانی قزاقستان در بهمنماه سال جاری و مسابقات صحرانوردی آسیا در نپال خواهدبود و هم اکنون نیز اردوی تیمهای ملی در حال برگزاریست و انتخابی در دی ماه برگزار خواهدشد.
46