وی افزود : این انجمن در واقع متعلق به مشاهیر و مفاخر فرهنگی و هنری استان بوده و فعال شدن آن اهمیت بالای دارد بنابراین با برنامه ریزی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلانمی لرستان و کمک انجمن مفاخر استان در آینده نزدیک از برخی مفاخر و مشاهیر استان لرستان تجلیل خواهد شد.
استاد حسین مهرداد از مفاخر و اعضای اصلی انجمن مفاخر استان لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش بسیار مهمی در جامعه داشته و بعد از آموزش و پرورش به نوعی مهمترین دستگاه در بحث تعلیم در جامعه محسوب می شود.
وی تصریح کرد : کار در حوزه فرهنگ و ارشاد بسیار مهم است و از این رو می طلبد مدیران این حوزه حساست بالای نسبت به مباحث مهم فرهنگی در استان داشته باشند.
استاد مهرداد گفت: استان لرستان در حوزه فرهنگی بسیار غنی است و می طلبد برای زنده نگه داشتن داشته ها و معرفی آن به کار و تلاش صورت گیرد.
وی فعال شدن انجمن مفاخر را به فال نیک گرفت و افزود: هر آنچه که ما داریم از بزرگان و پیشینیان به ما رسیده است و توجه به مفاخر نیز در همین راستا بسیار حائز اهمیت است.
عضو اصلی انجمن مفاخر لرستان بیان داشت: گرامیداشت بزرگان و مفاخر ضروری است و باید برای آن اقدام لازم انجام شود.
مفاخر لرستان تجلیل می شوند
منصور احمدی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان نیز در این راستا اظهار داشت: توجه به انجمن ها و فعال کردن آنها از اولویت های مهم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی افزود: در چند ماه گذشته با اکثر انجمن ها جلساتی برگزار و برای فعال تر شدن آنها تصمیمات خوبی نیز گرفته شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: فعال تر شدن انجمن مفاخر استان از اولویت ها ما است و بنا داریم در این راستا بزودی چندین مراسم برای تجلیل و گرامیداشت مفاخر استان برگزار کنیم.
46