ایسنا نوشت:

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با تحقق شبکه ملي اطلاعات و زيرساخت‌هايي که در حال آماده شدن است مي‌توان اينترنت پاک را به جامعه جهاني ارائه کرد.

 

رضا تقي‌پور در نشست سالانه روز رايانه پاک که در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتالي برگزار شد، بر ضرورت توجه به اين موضوع و بحث محتواي سالم در اين محيط تاكيد و اظهار كرد: خوشبختانه فضايي كه طي چند سال اخير در نمايشگاه رسانه‌هاي ديجيتال شاهديم نشان داد برخلاف آن‌چه كه تصور مي‌شد، در بحث محتوا بدون دستاورد نيستيم و تاكنون محتواهاي بسياري در اين نمايشگاه معرفي شده است.

 

وي با اشاره به تعريف اينترنت پاك گفت: تعريف ما از اينترنت پاك فقط اسلامي بودن آن نيست بلكه انساني بودن آن است، يعني مباحثي كه انسان را به جايگاه والايي كه دارد، هدايت كند.

 

او با تاكيد بر اينكه توسعه اينترنت پاک بايد در دستور کار قرار بگيرد، ابراز كرد: اينترنت بايد از آسيب‌ها تهي شده و موجب شکوفايي و بالندگي استعدادهاي انساني شود؛ اينترنت نوعي ابزار اقتصادي است اما در شرايط موجود براي کسب و کارهاي نامناسب از آن استفاده مي‌شود.

 

تقي‌پور با بيان اينكه ايده اوليه اينترنت پاک چند ماهي است که مطرح شده و اجراي آن بايد در دستور کار قرار بگيرد گفت: آنچه که امروزه در اينترنت در حال وقوع است، جزو ماهيت اصلي آن نيست و به همين دليل يکي از برنامه‌هاي اصلي اينترنت پاک آن است که پايه اوليه اين شبکه بايد فارغ از کسب و کارهاي کثيف باشد.

 

او ادامه داد: علاوه بر اين، اينترنت فعلي جدا از آسيب‌هايي که به کيان خانواده وارد مي‌کند باعث خدشه‌دار شدن حريم شخصي افراد مي‌شود که در اين راستا بحث امنيت و دفاع از حريم شخصي افراد ديده شده است.

 

تقي‌پور گفت: اکنون اينترنتي که وجود دارد برمبنا و اساس تئوريهاي اومانيستي و ليبراليستي پايه‌گذاري شده كه براي جوامع خطرناک و به بازتعريف نيازمند است؛ در اين راستا طرح اينترنت پاک ارائه شده است.

 

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزود: غربي‌ها ابزاري ساخته‌اند که مي‌دانند آسيب‌زا و خطرناک است و به همين دليل خودشان امروزه با نگراني‌هايي در اين زمينه مواجه هستند چراکه شکي نيست که تا چند سال ديگر آسيب‌هاي اينترنت براي خانواده‌ها و کودکان و جامعه بشريت نمود بيش‌تري پيدا مي‌کند.

2121

منبع: ایسنا