به گزارش خبرآنلاین؛ وی گفت :هرگز فراموش نمی کنم در دوره نوجوانیم عکسهای ناصر خان حجازی را جمع می کردم و زیر جلد کتابهام می گذاشتم تا اینکه در 21 سالگی به تیم ملی دعوت شدم و یکی از رویاهای دوره کودکیم به حقیقت پیوست . هم بازیکن تیم ملی بودم هم در کنار بازیکن مورد علاقه ام تمرین می کردم.
فریاد شیران ادامه داد :ساختمان چهار طبقه ای به تیم ملی اختصاص داشت که بازیکنان و مربیان و بخش تدارکات تیم در طبقات اول تا سوم حضور داشتند و به طبقه چهارم که "وی آی پی" می گفتیم بازیکنان بزرگ تیم به سر می بردند.
به هنگام برگزاری اردوهای شبانه روزی تیم ملی همگی در این ساختمان بودیم و "وی آی پی "متعلق به بازیکنانی نظیر ناصر خان، علی پروین، عبدالهی ، کازرانی و ....بود.تا اینکه یک باردر سنگاپور با آقای حجازی هم اتاق شدم و به خودشان هم گفتم که چه قدر دوستشان می داشتم و عکسهایشان را جمع آوری می کردم.
301 43
تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۰۲
دروازه بان اسبق تیم ملی و یار قدیمی محمد مایلی کهن در بازدید از غرفه خبر ورزشی بادیدن عکس ناصر حجازی به یاد خاطرات گذشته افتاد.
منبع: خبرآنلاین