مدیرکل مدیریت بحران استان اصفهان از احتمال تعطیلی ادارات اصفهان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز دوشنبه خبر داد و گفت: شاخص کیفی هوا در برخی ایستگاه به رنگ قرمز درآمده و در برخی ایستگاه ها به وضعیت خطرناک رسید.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، منضور شیشه فروش اظهار کرد: کانون های گرد و غبار در کویرهای مرزهای سمنان و شمال اردستان فعال شده است و شرایط پیش آمده ناشی از فعال شدن کانون های گرد و غبار در شرق و شمال استان است.

وی افزود: وزش تندبادهای لحظه ای سبب خیزش گرد و غبار و نفوذ آن به اکثر مناطق استان بویژه شمال، شرق و مرکز آن شده است که کاهش میدان دید، افزایش غلظت آلاینده ها و کاهش کیفیت هوا را به همراه داشت.

با اشاره به اینکه شاخص کیفی هوا در برخی ایستگاه به رنگ قرمز درآمده و در برخی ایستگاه ها تا ۳۰۰ (AQI) نیز رسیده است، تاکید کرد: این شرایط و ماندگاری توده هوا تا فردا وجود دارد اما امید است با تغییرات جوی و وزش باد غربی از بعدازظهر فردا از غلظت آلاینده ها کاسته شود.

شیشه فروش گفت: صبح امروز جلسه اضطرار آلودگی هوا تشکیل شد، امشب باز هم جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود و نتیجه نهایی جلسه درباره تعطیلی فردا متعاقباً اعلام خواهد شد، چرا که باید اطلاعات کافی را از دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله هواشناسی دریافت کنیم.

وی ادامه داد: در جلسه صبح امروز تصمیم هایی اتخاذ شد از جمله ممنوعیت هرگونه فعالیت منجر به افزایش گرد و غبار مانند تولید مصالح ساختمانی در شمال و شرق اصفهان، ممنوعیت تردد کامیون های حمل مصالح ساختمانی، اعمال کنترل بیشتر پلیس بر تردد خودروهای دودزا و دارای بار آلاینده و کاهش فعالیت کارخانه هایی که بار آلایندگی دارند.

وی همچنین تاکید کرد: مردم به‌ویژه افراد آسیب پذیر و بیماران قلبی ریوی تا جای ممکن از تردد در فضای باز پرهیز کنند و در صورتی‌که ناچار به تردد هستند از ماسک استفاده کنند.

گفتنی است از ابتدای سال تاکنون ۴۵ روز هوای ناسالم به دلیل گردو غبار در اصفهان ثبت شده است.