رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج گفت: یک دستگاه تانکر سوخت در سه راهی مریوان واژگونی و دچار حریق شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، آزاد طهماسبی رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج در مورد جزئیات این حادثه رانندگی اظهار کرد: یک دستگاه تانکر سوخت در سه راهی مریوان واژگونی و دچار حریق شد.

وی افزود: بلافاصله بعد از تماس با 125 و گزارش این اتفاق چهار اکیپ آتش نشانی از سه ایستگاه آتش نشانی شهرداری سنندج به محل حادثه اعزام شد.

رییس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج تصریح کرد: اکیپ های اعزام شده به محل حادثه در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به اتفاء حریق اقدام کردند اما متاسفانه راننده فوت شد.

طهماسبی اذعان کرد:اولویت اصلی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج خدمت رسانی هرچه بهتر به شهروندان عزیز است و در این راستا از تمام امکانات و ظرفیت های موجود استفاده می کنیم.
۴۶