تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲

دارچین که سرشار از آنتی اکسیدان است، از سلامت قلب حمایت می‌کند، قند خون را تنظیم می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین از برنا، دارچین زمانی که به چای دم کرده اضافه می‌شود، نه تنها عطر دلپذیری به آن اضافه می‌کند، بلکه فواید سلامتی متعددی را نیز به همراه دارد.

دارچین که سرشار از آنتی اکسیدان است، از سلامت قلب حمایت می‌کند، قند خون را تنظیم می‌کند و متابولیسم را افزایش می‌دهد. دارچین موجود در چای همچنین به هضم غذا کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. دارچین به همراه چای یک انتخاب خوشمزه و سالم است.

233233