چالش تازه وزارت آموزش و پرورش و مجلس، به دلیل تغییر یکباره ساختار آموزشی از سال تحصیلی 91-92 که وعده وزیر است، آخرین روز کاری این هفته را داغ کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ حمیدرضا حاجی بابایی، یک روز پس از رونمایی از سند تحول آموزش و پرورش و اعلام تغییر نظام آموزشی از 5-3-3-1 به 6-3-3، دوباره در حاشیه یک برنامه نمادین، حرف از تغییر زد و اضافه شدن ششم از سال تحصیلی آینده به دوره ابتدایی. او حتی از دو درس تازه هم برای این پایه تحصیلی نام برد.

در سوی دیگر ماجرا و در بهارستان، علی عباسپور تهرانی، رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، برآشفته از تصمیم "عجولانه" آموزش و پرورش برای تغییر ساختار کلی نظام آموزش عمومی ایران، پس از جلسه علنی 23 آذر مجلس، نشست خبری فوری گذاشت و انتقاداتش را به خبرنگاران پارلمانی گفت تا آنها به گوش وزیر برسانند. عباسپور این تغییر را عجولانه و خودسرانه تعبیر کرد و از اقدام غیر قانونی وزیر گفت.

با این حال، این بگو مگوی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با وزیر آموزش و پرورش، هرچند در دو خبر مجزا منتشر شد، اما کاربران بسیاری را به خود جلب کرد. مخاطبان خبرآنلاین، نظرات مختلفی برای اظهارات این دو نفر گذاشتند که تعدادی در حمایت از وزیر و تعدادی هم در انتقاد از تغییرات مختلف در آموزش و پرورش و البته در موافقت با رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس.

یکی از کاربران خطاب به عباسپور نوشته است: "هر وقت مسؤلی میخواد کار درستی انجام بده همه میترسند از نو اوری و خلاقیت. متاسفانه همه چیزمان سیاسی شده!!! مگر یکسال عقب جلو کردن کلاس چه فرقی میکنه حالا اول راهنمایی در دبستان باشد مگه قبلا همینطور نبوده. چه اتفاقی افتاده که حالا بد شده وزیر بسیار خوب و مدیر ی لایق است که تا حالا از نداشتنش رنج بردیم بزارید کار کنه."
اما مخالفان این تغییرات که تعدادشان کم هم نیست، بحث های کارشناسی در این باره می کنند. اتفاقا تعدادی از این مخالفان معلمان و دبیران آموزش و پرورش هستند. یکی از آنها نوشته است: "از مسئولین محترم و نمایندگان مجلس استدعا داریم جلوی این طرح غیر کارشناسی را بگیرند. به تعدادی از مشکلات این طرح اشاره می کنم؛
1- مدارس ابتدائی گنجایش کلاس ششم را ندارند و همین الان در بعضی مدارس دولتی کلاسها 40 نفره می باشد که احتمالا با اجرای این طرح کلاسها باید 50 نفره شود.
2-معلمان ابتدائی آمادگی تدریس دروس ششم را ندارند و باید آموزشهای لازم را ببیند.
3-در مدارس راهنمائی تعدادی از کلاسها خای می شود
4-همین الان هم بچه ها با احتساب آمادگی که اجباری می باشد شش سال در مقطع ابتدائی می باشند
5-دانش آموزان کلاس 5 ام سردرگم هستند
شایان ذکر است که باید این طرح کاملا کارشناسی و کتابهای تمام مقاطع آماده و از کلاس اول ابتدائی شروع گردد."

کاربری هم این تغییرات را به سیستم های فوتبال شبیه کرده است: "به نظر من با توجه به ضعف در خط حمله با همان سیستم 5-3-4 ادامه بدیم بهتریم؛ هم مربیا با اون روش عادت کردن هم اینکه همه راضیند تازه ما مهاجم خوب هم نداریم!!!"

کاربری هم نوشته "4 2 3 1 از همه بهتره!"

برای خواندن نظرات کاربران خبرآنلاین، پاسخ دادن به آنها، ارسال نظر جدید و یا رای به نظر دیگران، به اینجا و اینجا مراجعه کنید.

نکته: نظراتی که منتشر شده اند و یا در این خبر دیده اید، هیچ کدام نظر و عقیده خبرآنلاین نیست. خبرآنلاین درباره آنها موضعی ندارد و تنها نظرات مخاطبانش را منتشر می کند.

4747

منبع: خبرآنلاین