ایسنا نوشت:

رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با اعلام اینکه در اجناس خارجی و تولید داخل هنوز افزایش قیمت نداشته‌ایم، گفت: زمزمه تغییر قیمت‌ها هست و همه درخواست افزایش نرخ دارند، ما هم برای اینکه کالا کمیاب نشده و بازار سیاه درست نشود و تولید کننده هم از تولید نیفتد، با این کار موافقیم.

محمد طحان‌پور  با بیان اینکه علیرغم تفکر مردم مبنی بر اینکه به خاطر نوسان نرخ ارز بازار دچار التهاب است، هنوز اتفاقی در بازار لوازم خانگی نیفتاده است؛ اظهار کرد: گاهی برخی واحدها شیطنت می‌کنند اما تنها اتفاقی که افتاده این است که شرکت‌ها در گذشته جنس را دو ماهه می‌فروختند ولی الان کالا را 15 روزه و نقد می‌فروشند.

وی با تاکید بر موافقت اتحادیه لوازم خانگی با تغییر قیمت‌ها با توجه به اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها افزود: با اجرای فاز دوم هدفمند کردن یارانه‌ها حامل‌های انرژی گران‌تر و مباحث بالارفتن هزینه‌هایی مانند حمل و نقل هم در کنار نوسان نرخ ارز برای اجناس خارجی مطرح می‌شود.

رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با تاکبد بر اینکه به دلیل کمیاب نشدن و عدم عرضه زیرزمینی کالا با افزایش شش الی هفت درصدی قیمت لوازم خانگی موافق هستیم، تصریح کرد: وقتی ارز 20 درصد گران می‌شود ممکن است کالا پنج درصد گران شود، با توجه به در پیش داشتن بازار عید، نمی‌خواهیم قیمت‌ها بی‌رویه گران شود.

طحان پور افزود: در گذشته به دلیل حمایت از مصرف کننده مخالف گرانی اجناس بودیم اما اکنون برای حمایت از تولید کننده موافق افزایش چند درصدی قیمت‌ها هستیم. اکنون بازار این موضوع را می طلبد و بحثی روی افزایش قیمت نداریم.

رییس اتحادیه کشوری لوازم خانگی با تاکید بر اینکه تا 10 روز آینده تغییر قیمت‌ها کلید خواهد خورد، خاطر نشان کرد: تا 10 روز آینده نرخ ها تغییر می‌کند چرا که کارخانه‌ها بلاتکلیف هستند و نمی خواهیم در تولید وقفه بیافتد.

3939

منبع: ایسنا