ایسنا نوشت:

 

خرید آنلاین كالا و خدمات و نیز وجود فروشگاه‌های الكترونیكی از با ارزش‌ترین خدماتی است كه بر روی اینترنت ارائه می‌شود كه این امر علاوه بر صرفه‌جویی در وقت كاربران، مزایایی چون افزایش امنیت در جابجایی پول، كاهش هزینه‌های بازاریابی و ... را به دنبال دارد.

 

سروان محمد نیك‌نفس، سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا گفت: با توجه به رشد روزافزون فعالیت‌های اقتصادی در حوزه فضای مجازی و به منظور ایجاد امنیت بیشتر در این حوزه ساماندهی كلیه مشاغل و فروشگاه‌های الكترونیكی ضروری است.

 

سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا ادامه داد: اكنون به دلیل كم‌توجهی صاحبان مشاغل و فروشگاه‌های الكترونیكی به قوانین موجود در این حوزه و راه‌اندازی انواع و اقسام فروشگاه‌ها در فضای مجازی بدون اخذ مجوزهای لازم، این امكان برای سودجویان حاصل شده تا با راه‌اندازی فروشگاه‌های مجازی اقدام به سوءاستفاده و كلاهبرداری كنند.

 

به گفته نیك‌نفس پلیس فتا بر اساس قوانین موجود اقدام به ساماندهی و پاكسازی فضای مجازی از متخلفان این حوزه كرده است.

 

وی افزود: كلیه فروشگاه‌های الكترونیكی موظف به اخذ نماد الكترونیكی و تكمیل سایر مدارك بر اساس آیین‌نامه اجرایی پروانه كسب هستند.

 

سرپرست معاونت تشخیص و پیشگیری پلیس فتای ناجا به كاربران توصیه كرد: هنگام خرید آنلاین هوشیار باشند كه سایت مورد نظر حقیقی بوده و برای كلاهبرداری از آنان طراحی نشده باشد و اولین پیش‌فرض برای حقیقی بودن خدمات یك فروشگاه الكترونیك، این است كه كالای مجاز ارائه دهد و از آنجایی‌كه عمده فروشگاه‌های مجازی ثبت شده نیستند، ممكن است صفحاتی كه ناخواسته در برابرشان باز ‌شود و حاوی تبلیغات فروش كالاها و ارائه خدمات هستند، تقلبی و غیرواقعی باشند.

2121

منبع: همشهری