- اوضاع آب اهواز نابسامان است و اغلب شهرها و روستاهای کوچک اطراف شهر با بیآبی روبرو هستند...
- فکری به حال ته لنجیها بکنید، این تنها محل درآمد مردم فقیر بندعباس است....
- کشاورزان شمال را دریابید. به داد پیلههای ابریشم نرسیدید نابود شدند، برنج کاران را حمایت نکردید بازار پر از برنج خارجی شد، حالا نگذارید چای هم همین وضعیت را بیابد....
- یارانه بخش تولید را ندادید، کارخانهها رو به تعطیلیاند…
- نسبت به شیوع فقر و بیکاری هشدار میدهم....
- با این بازار سکه و ارز، فقط دلالها پولدارتر میشوند و خیری به جیب مردم نیازمند نمیرسد…
- تعداد زندانیان در سال 58، 8 هزار نفر بوده و الان به بیش از 200 هزار نفر رسیده با یانکه جمعیت کشور هنوز دو برابر نشده است....
- ...........
- .............
«شنوندگان عزیز به موج رادیوی خود دست نزنید، اشتباه از دستگاه فرستنده نیست!» یادش بخیر این «پیام» را معمولا وقتی یکباره وسط یک برنامه رادیویی، موج به هم میریخت و مثلا برنامه پرشنونده «صبح جمعه با شما» یا «قصههای ظهر جمعه» قطع میشد میشنیدیم.
الان که تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده و دیگر از آن نابسامانیها نیست باز هم باید گفت «شنوندگان عزیز به موج رادیو دست نزنید، اشتباه از دستگاه فرستنده نیست». آنچه که شنیدید، بخشی از سیاه نماییهای رادیوهای بیگانه علیه نظام نیست. رادیو فرهنگ خودمان است. همان موجی که سه روز در هفته مذاکرات مجلس را مستقیما پخش میکند.
ضمن احترام به نمایندگانی که در طول چهار سال دوره نمایندگی خود به جد دنبال تحقق مطالبات حوزه انتخابیهشان بودهاند، اما به نظر میرسد که هر چه بیشتر پیش میرویم و به انتخابات مجلس بعد نزدیکتر میشویم، سرعت نمایندگان برای پیشی گرفتن از یکدیگر جهت دغدغه مندی مردم بویژه اهالی حوزه انتخابیه خودشان بیشتر می شود.
اگر شنونده همیشگی رادیو مجلس باشید، این روزها اسامی نمایندگانی را میشنوید که در طول چهار سال گذشته نشنیدهاید؛ مگر در یکی دو نطق که اتفاقا در نشریات محلی با عکسهای بزرگ از گوینده نیز چاپ شده است! اینقدر این روزها دلسوزی میشنوید که اگر جناب دولت مدد کرده بود و لایحه بودجه 91 را تا قبل از انتخابات به مجلس میفرستاد، با ملاحظات بسیار بسیار نمایندگان برای اصلاح امور حوزه انتخابیه، سال دیگر کشور را میشد «گلستان» پنداشت! بماند که بودجهای در حساب ذخیره ارزی هست که بخواهد جهشی در آبادانی کشور بیافریند یا نه!
ای کاش عمر مجلس ها یکساله بود تا صدای مردم بیش از این ها شنیده میشد.
/2929