تهیه‌کننده فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» در نشست نقد و بررسی این فیلم متنی با محتوای طنز قرائت کرد.

به گزارش خبرآنلاین، منوچهر محمدی در نشست خبری این فیلم که یکشنبه شانزدهم بهمن‌ماه در برج میلاد برگزار شد، یک متن طنز تلخ را با عنوان «شب‌نامه»  قرائت کرد که در ادامه می‌خوانید: 
 
«چند توصیه راهکار و دستور العمل برای پیچدن نسخه «بوسیدن روی ماه»
 
1- سازندگان فیلم «بوسیدن روی ماه» از جمله معدود افراد معلوم‌الحالی هستند که از قطار انقلاب پیاده شده‌اند، آن‌ها همچنین قصد داشتند افراد دیگری را نیز با فریب و نیرنگ پیاده نمایند که خوشبختانه در نیت شوم خود ناکام ماندند.
 
2- حسب اسناد موثق پزشکی نامبردگان از پیش از تولد دارای سوابق جدی رانت‌خواری بوده به نحوی که در ایام جنینی از طریق جفت تغذیه می‌نمودند. و این عادت زشت را تاکنون نیز ادامه داده و می‌دهند.
 
3- فیلم سینمایی «بوسیدن روی ماه» برخلاف جریان سینمایی بالنده، نه کمدی است نه تجاری، نه جشنواره‌ای این فیلم ضمنا تلاش مذبوحانه‌ای دارد تا بینندگان خود را به گریه وادارد، این مسئله زمانی بیشتر برملاء می‌شود که بدانیم علی‌رغم دلایل عدیده و بی‌شماری که برای خوشحالی، خنده و شادمانی وجود دارد این کار تا چه حد شرم‌آور و ننگینی است.
 
4- استفاده از کلمه بوسیدن که ذاتا از الفاظ غیراخلاقی می‌باشد از مصادیق بارز اشاعه فساد و فحشا می‌باشد، و همچنین در اثبات عدم صداقت و وابستگی سازندگان این فیلم همین بس که این لفظ شنیع را برای کره ماه استفاده کرده‌اند که عمدتا محل رفت‌و‌آمد سفینه‌های فضایی آمریکایی است.
 
5- فیلم «بوسیدن روی ماه» با استفاده از دو بازیگر پیرزن به عنوان بازیگران اصلی و عدم استفاده از چهره‌های جوان، شاداب، خوش‌چهره، قصدی جز سیاه‌نمایی نداشته و این در حالی ا‌ست که از قریب 10 میلیون جوان علاقه‌مند به بازیگری و جویای کار سراغ دو نابازیگر پیرزن و ناتوان رفته‌اند.
 
6 – بودجه فیلم «بوسیدن روی ماه» حسب اسنادی که به تازگی منتشر شده بالغ بر دویست میلیارد تومان می‌باشد که نامبردگان یکصد هزار تومان آن را خرج فیلم و با الباقی آن سرگم اخلال در بازار ارز و سکه می‌باشند که به زودی اسناد آن منتشر خواهد شد. ضمنا نامبردگان در طی چند ماه گذشته چندین نوبت در خیابان فردوسی مشاهده شده‌اند.
 
7- سازندگان فیلم «بوسیدن روی ماه» از جمله دو هزار نفری هستند که نسبت به انحلال به حق خانه سینما معترض بوده، هدف آن‌ها از این اعتراض، بازگشایی خانه سینما است تا از این طریق جوایز جشن خانه سینما را برای خود مصادره نموده و حق آثار ارزشمند دوستان ما را همچون همیشه پایمال نمایند.
 
8 – ضمن اخطار جدی به دبیر، برگزارکنندگان، داوران، و در صورت لزوم مهمانان خارجی جشنواره هشدار می‌دهیم هر نوع توجهی به این فیلم اعم از سئانس فوق‌العاده، کاندیدا شدن، اعطای جایزه،‌ لوح تقدیر و دیپلم افتخار گناهی نابخشودنی و سزاوار مجازات می‌باشد.
 
9- بر همه تکلیف است با تکثیر این شب‌نامه و روشنگری حول محورهای فوق، نسخه این فیلم را چنان بپیچیم که برای 1998 نفر باقیمانده درس عبرتی شود به یادماندنی.
 
10- ضمنا اقدامات دیکری برای اعمال قانون درباره این فیلم داریم که به وقتش به اطلاع خواهد رسید.
 
کمیته پرتو افکنی بر نقاط تاریک سینما»

58243
منبع: خبرآنلاین